Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?
Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..
Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).
Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..
Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..
Nézd, nálunk nem lenne kérdés, mert mindkettőnk számára evidens hogy bejön: én szeretném ha velem lenne (egyébként is látott már betegen, zsíros hajjal és szőrös lábbal, és ez semmin nem változtatott köztünk).
De ha én azt kérem tőle, hogy NE jöjjön be, akkor vélhetően megtisztelne azzal, hogy komolyan veszi, amit kérek,és elfogadja a döntésem. Akadékoskodás, erősködés és berohanós szappanoperás nagyjelenetek nélkül. Mert egy felnőtt kapcsolat így működik.
Szóval itt nem az van, hogy be kell hívnod, vagy magától jön, hanem arról, hogy határozottan közölted vele, hogy ne menjen. Tényleg nem vagy ép, hogy ezek után azt várod...
Ne viccelj már!:D engem a fél család látott mosdatlanul, sápadtan és zsiros hajjal műtet utáni napon!:D férjem ott volt, amikor a katéterzsákot cserélték, amikor beinditották a szülést és amikor császároztak. Emberek vagyunk, nem gépek:)
Egyébként én, ha a kezem-lábam törnék, is bemennék a ferjemhez sőt, ott is aludnék:)
Jó, persze, de ez nekem így együtt sok(k) volt. Éjszaka derült ki, hogy műteni kell, egyből befektettek és rohadtul be voltam parázva.
Biztos rosszul értékeltem a zsíros hajat...
A család az számomra más. Persze van, hogy amikor nem megyek sehova épp, akkor nem mosom meg a hajam, mert minek, úgyis csak a család látja. De a párom az nekem más, szeretnék mindig úgy kinézni, ahogy nem szégyellne mások előtt sem.
Hát ahogy kinéztem, az durva volt. Csimbókokban állt össze a hajam..
"Tudhatta volna, hogy csak ilyen hülye dolgok miatt mondtam, hogy ne jöjjön be, de ha jött volna, nagyon örültem volna."
Istenem, te azt hiszed, hogy egy pasi gondolatolvasó? Főleg 18 évesen? Azt se tudják, miből van egy nő, nemhogy kitalálja, hogy te ugyan nem akarod, hogy zsíros hajjal lásson, de azért dobjon félre mindent, és menjen, pedig megmondtad, hogy ne jöjjön :) Ne haragudj, de ez olyan, mint egy burleszk :) (wikipédián elolvashatod, mi a burleszk ;)
Sok olyan szitu lesz az életben, amikor nem tudod Barbie-t alakítani.
Abban igazad van, hogy érdeklődhetett volna legalább sms-ben vagy felhívhatott volna magától, de a többi az tényleg nem jogos, hiszen mondtad. Mivel műtöttek?
Off:
Most nyilván nem rólad van szó, de ismerek olyat aki egy benőtt körömből kurv@ nagy betegséget kreál, na ahhoz én sem járkálnék a kórházba, mert elég fárasztó sápítozni a semmiért.
Nem is akarom barbie-t alakítani, csak az alapvető higiéniáról van szó.
Persze nem mindig frissen mosott előtte a hajam, összefújja a szél, begöndörödik az esőtől, stb, de az nem normális helyzet, amikor csimbókokban áll össze és szinte ragad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!