Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenféleképpen bemennél a...

Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?

Figyelt kérdés

Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..

Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).

Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..

Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..

2013. máj. 3. 11:53
 71/102 anonim ***** válasza:
72%

Nekem majdnem derékig érő hajam van,másfél hetet bír ki mosás nélkül,akkorra zsirosodik be,de 2 hét a max amivel még összefogva utcára lehet menni.De büdösnek 2 hét után sem bdös,én megmutatnám orvosnak,mert 4 nap után én még érzem a balzsam finom illatát a hajamon.

egyébként meg te írtad,hogy a család láthatott úgy,azért kérdeztem,hogy összeköltözés másnapjától a pasi is láthat-e...

2013. máj. 3. 12:26
 72/102 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki elítél a válaszaiban, ahogy viselkedtél, de ennek dacára te itt győzködöd az embereket, hogy márpedig neked igazad van.

Tudod mit?! Igazad van! És most menj, és b.szd le a párodat, hogy miért nem ment be akkor a kórházba. Végül is, te csinálsz magadból hülyét, hogy mást gondolsz, mint amit kimondasz, de nem gáz.

2013. máj. 3. 12:28
 73/102 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább jelentkezz ki és menj, mosd meg a hajad..."

Ezen besírtam!!! Imádlak. :D

2013. máj. 3. 12:34
 74/102 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt mondod, ezt kapod.egy jótanács: ha szeretnéd, h bejöjjön hozzád, akkor ne mond,h nem akarod, mert még a végén komolyan veszi. neki meg pont szalagavatója volt, úgyhogy talán jól is jött neki, h nem kell a kórházat is beütemezni. az a helyzet, h mindketten gyerekek vagytok még egy párkapcsolathoz.
2013. máj. 3. 12:34
 75/102 anonim ***** válasza:
:PP
2013. máj. 3. 12:35
 76/102 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egyébként tényleg megfontolandó a pszichológus, van ilyesfajta betegség, testkép-zavar, hogy valaki állandóan koszosnak érzi magát. (hasonló az anorexiához, ahol meg kövérnek)...

Ha valaki, amikor teheti és úgy érzi szükséges, akkor megmossa a haját, az normális. Ha valaki azért, mert nem volt módja hajat mosni elkezd bujkálni a környezete elől, az meg beteges...

2013. máj. 3. 12:35
 77/102 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a párodnak. Megkérted ne menjen be, hát nem ment be, ennyi. Miért kell ezen felháborodni? Másnap mondta, hogy bemegy, szintén leráztad, hogy a szüleid mennek, ne látogasson meg. Akkor miért vagy kiakadva?

Inkább még a srácnak lenne joga kiakadni, hogy melletted szeretett volna lenni, de leráztad, mert zsíros a hajad. Kit érdekel? Beteg vagy, fájdalmaid vannak, gyógyulsz. Sosem jutna eszembe, hogy a párom azért ne látogasson meg, mert zsíros a hajam. Ha nagyon undi lenne és nem moshatnám meg a friss sebem miatt, akkor megkérném anyut, hogy hozzon be száraz sampont és segítsen megcsinálni. Nem lesz olyan mintha frissen mosták volna, de kicsit normalizálja a helyzetet.

Ha erre nem lenne lehetőség sem mondanék olyat a páromnak, hogy ne látogasson meg. Akkor jön, amikor szeretne.

A múltkor egy komolyabb vizsgálat után is azt mondta, hogy nem engedi meg, hogy egyedül menjek vissza a dokihoz az eredményért, mert ha rossz híreket kapok, mellettem akar lenni, hogy támogasson... Mondhattam volna azt, hogy ne jöjjön, akkor nem jött volna. Viszont jogom nem lenne kiakadni, mivel én kértem, hogy ne jöjjön.

2013. máj. 3. 12:36
 78/102 anonim ***** válasza:
Nos, változott a hozzáállásod a nyolc oldalnyi letolás után?
2013. máj. 3. 12:37
 79/102 anonim ***** válasza:
100%
biztos megfogadta a tanácsom és elment hajatmosni a drágám :D
2013. máj. 3. 12:43
 80/102 anonim ***** válasza:
89%

"Alig keresett aznap, másnap." Az ember nem hívogatja folyton azt,aki kórházban van. hiszen pihen,alszik,azon kívül szobatársai is vannak,akiket szintén zavarhat.

" Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház.. "

A hogy vagyok magában foglalja azt is,hogy mennyire fáj,vagy tévedek?

"a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek "

Ha csak akkor ért rá,miért nem a szüleidet hívtad máskorra?

"Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent."

Sok tévét nézel:) Gondolom dolgozott,suliba járt,és mivel megkérted,hogy ne menjen,nem ment.

Egyébként nem mindenki szeret kórházba járkálni,mikor mondtad neki,hogy ne menjen,ezébe sem jutott bemenni.

2013. máj. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!