Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?
Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..
Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).
Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..
Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..
Akkor tegyük fel júni 15-én költöztök össze.
Júni 14-én még csak full sminkben láthat makulátlanul,juni 16-án már szakadt mackóban szájszaggal és zsíros hajjal is?
Ugyanmár,gondolkodj kislány.
Ez a normális? Összeköltözés után zsíros haj, büdös száj?
Nyilván a szüleim teljesen mások, mint a párom. Minek hagynám el magam előtte?..
De mindegy.
Érdekes.
Az én hajam hosszú, hetente 1-szer mosom, de még a 7. napon se bűzlik és nem áll össze a zsírtól.
Amúgy kislány, nagyon szánalmas vagy.
Remélhetőleg a pasi már észbe kapott és nincs veled.
Nézzük.
Írod, hogy négy napig voltál kórházban.
Az első napon nem akartad, hogy bejöjjön.
A második napon már igen.
Akkor mikor is mostál hajat utoljára?
És az első nap végén valaki megmosta esetleg?
:D
Ne haragudj, de én már nagyon jót mulatok ezen a tragikomédián :D
És hogy az első kérdésedre választ adjak:
Én mindenképp bemennék a páromhoz, kivéve ha azt kérné, hogy ne jöjjek az első napon. A másodikon bemennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!