Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?
Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..
Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).
Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..
Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..
Tapasztalatlan tininek se neveztek már vagy 30 éve :)
Ilyenkor kicsit fiatalabbnak érzem magam :)
"Hát lelépett, vedd ugy mert nincs jelen a kapcsolatban2
Ez hülye...:D
Ha engem megkért volna a párom hogy ne menjek be első nap, akkor tiszteletbe tartom és nem megyek be. De a többi napon tutira bemennék, és ez lenne a legfontosabb!
A pasik nem értenek a célzásból. Majd megtanulod ha 25x félreértitek egymást. Egyenesen meg kell mondani. "Ma ne gyere be, holnap fél 11re várlak."
Én azt nem értem, hogy egy műtét után hogy lehet az ember első gondolata az, hogy úristen menjen mindenki a környékemről, mert zsíros a hajam!?!?
Én is ilyen idős vagyok (22), lesz*rtam, hogy gyűrött a fejem, kócos vagyok, kómás, zsíros a bőröm, a hajam, vagy bármim. Fájdalmaim voltak és BÁRKI jött be, annak örültem!
Alig vártam, hogy valakivel beszélgethessek, hogy a párom megfogja a kezemet és támogasson, nem még azon izguljak, milyen zsíros a fejem. Pedig én is igényesnek tartom magam... Egyszerűen ott és akkor nem ez volt a legnagyobb bajom és a párom is tudta mi a helyzet. Nem vagyok olyan helyzetben és állapotban, hogy topmodell külsővel fogadjam őt.
Legközelebb ne mondd neki, hogy ne menjen be, ha azt szeretnéd, hogy menjen. Én akárhányszor beszéltem a párommal telefonon, még meg se szólalt a témáról, már kérdeztem, hogy mikor jön be?
Ha megkéred, hogy menjen és nem megy, na az lenne gáz!
Ha bement volna, akkor meg azért hisztiznél, hogy:
"Bakker, direkt megkértem, hogy ne jöjjön be, de ő tojik arra, amit én kérek, nem tartja tiszteletben amit mondok!!! Ott ült mellettem, én meg égtem a zsíros hajam miatta!! Olyan szemét..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!