Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenféleképpen bemennél a...

Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?

Figyelt kérdés

Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..

Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).

Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..

Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..

2013. máj. 3. 11:53
 61/102 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogunk azért szétmenni, neki eszébe sem jutna. De nálam nagyon fontos a higiénia. És baromira zavar, ha egy ember büdös, izzadt, zsíros a haja, koszos a ruhája. Mindenkinek alap dolognak kéne lennie a tisztálkodásnak.
2013. máj. 3. 12:23
 62/102 anonim ***** válasza:
Az vagy, deeee.
2013. máj. 3. 12:23
 63/102 anonim ***** válasza:
87%
Akkor, hogy szexeltek? Pfuj már, izzad az ember :D:D:D:D
2013. máj. 3. 12:24
 64/102 A kérdező kommentje:
Persze, egyenesen már beképzeltem a műtétet is, nem??
 65/102 A kérdező kommentje:
Te annyira izzadsz szex közben? Menj orvoshoz!:))
 66/102 anonim ***** válasza:
71%

Elmesélem, honnan tudtam meg, hogy a férjem életem párja:

Rejtett vesekövem volt, ami akkor indult vándorlásra, amikor pont vele voltam. Szerencsétlen annyit látott, hogy összerándulok, összeesem, lever a víz, és megszólalni sem bírok a fájdalomtól. Nagy nehezen kinyögtem, hogy hívj mentőt, aztán jött egy olyan erős nyilalás hogy bepisiltem a fájdalomtól.

Nem jelentette ki, hogy fúj, undi, vagy valami, hanem bekísért a kórházba és végig ott volt velem, pedig nem voltam egy szép látvány. Alig egy hónapja voltunk együtt.

67/102 anonim ***** válasza:
77%

"Ez a normális? Összeköltözés után zsíros haj, büdös száj?"

Úristen de értetlen vagy!

A hajad most is zsírosodik, a szádnak most is van reggelente egy szaga ébredés után, meg akkor is az lesz, ha egyszer összeköltöznétek! De mivel most nem lát téged reggel vagy napközben így, de ha összeköltöztök, akkor bizony elkerülhetetlen lesz, mert többet fogtok együtt lenni, mint amennyit most együtt vagytok!

Összeköltözéskor sem hagyják el az emberek magukat, csak nem tudnak már mindent elrejteni, mindent elkerülni, amit előtte igen, amikor még csak együtt jártak.

2013. máj. 3. 12:25
 68/102 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 éves vagyok, tehát veled egykorú kb. De csak a korunk hasonló, szerencsére. Mondd csak, ha azt akartad, hogy bemenjen, miért kérted arra, hogy ne menjen? Ráadásul fél éve ezen kattogsz. Az élet nagy problémái. Más nem tudja befizetni a hitelét, vagy épp több éve munkanélküli, vagy rákos, megcsalják, elhagyják, megölik a gyerekét, stb. De te! A te problémád az égbekiáltó! Zsíros haj, 4 nap a kórházban, a barátod azt tette, amire kérted. Istenem, úgy sajnállak. Sokat szenvedhettél emiatt. Pláne a zsíros hajad miatt. Remélem azért a körmöd nem volt retkes, mert ha kiderül, hogy még ez is közte volt...á rohanok zsepiért, tragédia, amin keresztül mentél. Remélem jól kiosztottad a fiút, hogy ezt tette veled. Megkérted, hogy ne menjen be, mert zsíros a hajad, és ő hallgatott rád. Mekkora szemét! Én már tuti elhagytam volna!

Gondolkozz már. Csodálkozom, hogy egy ilyen hisztikirálynőnek egyáltalán van barátja....

69/102 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, nem lehet könnyű melletted.. szegény ember nyilván nem tudja elengedni sem magát, szex is csak teljes testhipózás, fodrász és smink után lehet, ugye?

Csak úgy elkapni nem is lehet, mert nem dezodorált előtte.

:)

70/102 A kérdező kommentje:
Mintha most nem lenne, hogy együtt alszunk...
2013. máj. 3. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!