Tehetek valami hogy ne tartsa meg a párom a babát? Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, ő 19. Azt mondta szedte a gyógyszert, vagyis még mindig ezt állítja. Lehet, én nem akarom vádolni. Meg akarja tartani a babát. Ő már végzett, én még középiskolás vagyok, szüleim tartanak el. Nem tudom hogyan mondjam el nekik, félek attól hogy azt fogják mondani miért nem húztam gumit (és igazuk van). Tehetek valamit hogy ne tartsa meg a babát ha akarja vagy nincsenek jogaim? Mi van ilyenkor a gyerektartással meg ilyenek? Egyetemre akarok menni. 4 hónapot voltunk együtt, én mondtam hogy nem akarom a gyereket illetve hogy szakítottam, hátha megijed. De tényleg nem akarom a gyereket, és vele sem akarok már lenni. Nem volt ilyen komoly a kapcsolatunk. Mit tudok tenni? Semmit?2012. nov. 14. 14:06
111/119 anonim válasza:
Na, akkor legalább egy kicsit megnyugodtál. :) Tényleg jó ötlet ez a pár nap hallgatás.
112/119 anonim válasza:
es az meg fordult a fejedben h mi van ha a lany ragaszkodik ahoz a gyermekhez, erre te osze zavarod azzal h vege, nem valalod es ezert abortra megy. te lehet meg nyugszol, a lannyal mi lesz? nyomot hagy benne talan egy eletre, bocsi h ilyen "nagy" szavakat hasznalok, de hibaztatok, aminek eredmenye van, valalni kell egy emberke eletrol van szo aki nem hibas azert mert te tisztan akarsz elni tovabb, nincs jogod arra kerni h abortra mennyen es probalja elfelejteni az egesz tortenetet. barkivel, velem is meg eshet ez a dolog, de tudod a lany helyeben en is meg tartanam a gyermeket.
113/119 anonim válasza:
kb. 10% esélye van, hogy spontán elvetél...
Amúgy meg nem is tudom, hány ilyen sztorit hallottam, és kb. a felénél az volt a vége, hogy kiderült, hogy nem is terhes a csaj, csak magához akarta kötni a pasit.
114/119 A kérdező kommentje:
Biztos nem vág át nem sok értelme lenne.
Nem érzem gonosznak magam attól, hogy még egy ideig nem szólok neki, hogy vállalom a babát. Ő döntött úgy hogy tőlem függetlenül akarja, akkor tényleg ne számítson neki az, hogy én hogy döntök.
Én továbbra sem akarom, csak vállalom.
2012. nov. 16. 23:01
115/119 anonim válasza:
tegnap 14:31
Látod, még a szüleidet sem ismered igazán. Hiszen féltél elmondani a gondodat. Ők meg nagyon korrektül álltak hozzá. Én mindig azt tartom, beszélgetni tudni kell egymással. Jóról is és rosszról is.
116/119 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy normálisan fognak hozzáállni végül. Csak azt hittem előtte kicsit leszedik a fejem, hogy nem védekeztem én is. Vagy hogy nagyon csalódottak lesznek, hogy így lesz unokájuk, vagy azon agyalnak, hogy ezzel magammal b.sztam ki. Ami biztos igaz, de ezt még így nem mondták el.
2012. nov. 16. 23:22
117/119 anonim válasza:
Megszuletett a baba kerdezo? Mi ujsag veletek azota?
118/119 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy ilyen sok idő elteltével mi történt? Hogy vagy/vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!