Tehetek valami hogy ne tartsa meg a párom a babát? Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Én nő vagyok, de szerintem ez így is úgy is köcsögség, hogy a pasiknak semmibe nincs beleszólásuk, a gyámügyön le se szarják őket, ha az anya egy idióta, akkor segítség is alig jár az apáknak, nekik csak annyi jut, hogy fizessenek, ha tetszik, ha nem, ha hagyja az anya látni a gyereket, ha nem stb.
Nyugat-Európában egész hada van már a "piranha" nőknek, akik behülyítik a gazdag jó parti férfiakat azzal, hogy gyógyszert szednek, aztán élnek a gyerektartásból.
Bizalom meg volt, értsd: Tudom hogy nem az a lány aki fűvel-fával összefekszik, dolgozik, vannak/voltak céljai, normális lánynak tűnt. Én is védekeztem eddig mindig, nekem sincs bajom. Ha már adva volt a lehetőség és felajánlotta, igen elfogadtam, kipróbáltam gumi nélkül (többet nem fogom)
Nem volt komoly: Nem voltunk szerelemesek, de jó éreztük magunkat egymással minden téren.
Nincs itt ellentmondás
Ennyi idiótát!! Köszönjük a törvényeknek! Sajnos ilyen országban élünk. Még hogy a nőknek nincsenek jogaik! Nincsenek. Csak annyi, hogy jól megtanították velük eljátszani az áldozat szerepét. Megtehetik, hogy férfiakat, ebben az esetben gyerekeket tesznek tönkre a felelőtlenségükkel. Remélem akinek fiú gyereke van, majd haza fog állítani 18 évesen ezzel a hírrel.Gondolom az édesanyja támogatni fogja abban, hogy apa legyen, menjen el dolgozni, vagy fizessen gyerektartást.
Mi történt a nőkkel? Tényleg ennyire buták lettek?
Akkor szégyellem magam.
Drága gyermek! Szólj a szüleidnek! A csajt meg hagyd ott a fenébe! Évtizedekig zsarolna a gyerekkel, meg a hülye fejfájásával. Meg azzal, hogy hasra kell esni előtte mert kipottyantott neked egy gyereket. Ez nem nő.. éld az életed! Tanulj! gyerektartást meg...na ebben az esetben igen, arra biztatlak, hogy ne fizess! ha csak ő dönthet, akkor tartsa el egyedül!!!! NŐ VAGYOK! GYEREKEIM IS VANNAK.
"a csaj a gonosz"
Igaz, hogy a csajtól az égadta világon semmit nem hallottunk, de sebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!