Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehetek valami hogy ne tartsa...

Tehetek valami hogy ne tartsa meg a párom a babát? Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, ő 19. Azt mondta szedte a gyógyszert, vagyis még mindig ezt állítja. Lehet, én nem akarom vádolni. Meg akarja tartani a babát. Ő már végzett, én még középiskolás vagyok, szüleim tartanak el. Nem tudom hogyan mondjam el nekik, félek attól hogy azt fogják mondani miért nem húztam gumit (és igazuk van). Tehetek valamit hogy ne tartsa meg a babát ha akarja vagy nincsenek jogaim? Mi van ilyenkor a gyerektartással meg ilyenek? Egyetemre akarok menni. 4 hónapot voltunk együtt, én mondtam hogy nem akarom a gyereket illetve hogy szakítottam, hátha megijed. De tényleg nem akarom a gyereket, és vele sem akarok már lenni. Nem volt ilyen komoly a kapcsolatunk. Mit tudok tenni? Semmit?

2012. nov. 14. 14:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/119 anonim ***** válasza:
63%
Hát 4 hónap után nem is kell komolynak lennie a kapcsolatnak, de a kapcsolat alapja továbbra is a bizalom. Ha nem esik teherbe a lány, lehet, hogy még 3 év múlva is együtt vannak, ezt nem lehet tudni. Senki nem úgy ugrik bele egy kapcsolatba, hogy "na, akkor ez komoly lesz, 2 év múlva jöhet az első gyerek!"
2012. nov. 14. 14:46
 42/119 A kérdező kommentje:
Jól elvagyok a gyerekekkel. Van párhónap és 2 éves unokaöcsém is. Imádom őket, aranyos, édesek, bármikor tisztába teszem őket vagy megetetem őket. De ennyit. Nem erről szól a szülőség. Arra még nem vagyok érett.
2012. nov. 14. 14:48
 43/119 anonim ***** válasza:
77%

Én nő vagyok, de szerintem ez így is úgy is köcsögség, hogy a pasiknak semmibe nincs beleszólásuk, a gyámügyön le se szarják őket, ha az anya egy idióta, akkor segítség is alig jár az apáknak, nekik csak annyi jut, hogy fizessenek, ha tetszik, ha nem, ha hagyja az anya látni a gyereket, ha nem stb.

Nyugat-Európában egész hada van már a "piranha" nőknek, akik behülyítik a gazdag jó parti férfiakat azzal, hogy gyógyszert szednek, aztán élnek a gyerektartásból.

2012. nov. 14. 14:48
 44/119 anonim ***** válasza:
31%
Azt csak hiszed hogy mindenkinek úgy lenne jobb ha nem tartaná meg. Gondolom a barátnőd család központú én egy évvel vagyok idősebb de én se vetetném el a gyereket ha becsúszna ha elvetetném utána egész életemben bánnám ráadásul van rá esély és nem kicsi, hogy ha elvetetem utána sose lehet majd gyerekem ráadásul otthon is támogatnának és örülnének az unokának amit írtál gondolom őt is támogatnák a szülei. Ez egy (de lehet így több is). A másik meg hogy a babának is sokkal sokkal jobb lenne ha nem ölnék meg hanem megszülethetne. És akkor maradsz te. Azt mondod hogy neked se lenne nagy gond a pénz mert jó családból vagy, kapcsolatot így se úgy se tartanád de nem akarod csak mert.... és akkor még a barátnőd önző? Egyébként jobb is hogy szakítottatok egy ilyen gyerekes apa nekem sem kellene
2012. nov. 14. 14:50
 45/119 A kérdező kommentje:

Bizalom meg volt, értsd: Tudom hogy nem az a lány aki fűvel-fával összefekszik, dolgozik, vannak/voltak céljai, normális lánynak tűnt. Én is védekeztem eddig mindig, nekem sincs bajom. Ha már adva volt a lehetőség és felajánlotta, igen elfogadtam, kipróbáltam gumi nélkül (többet nem fogom)

Nem volt komoly: Nem voltunk szerelemesek, de jó éreztük magunkat egymással minden téren.

Nincs itt ellentmondás

2012. nov. 14. 14:51
 46/119 anonim ***** válasza:
19%
Talán meggondolhatnád magad, ha annyira akarja azt a babát. Még szerethetnéd is.
2012. nov. 14. 14:54
 47/119 anonim ***** válasza:
58%

Ennyi idiótát!! Köszönjük a törvényeknek! Sajnos ilyen országban élünk. Még hogy a nőknek nincsenek jogaik! Nincsenek. Csak annyi, hogy jól megtanították velük eljátszani az áldozat szerepét. Megtehetik, hogy férfiakat, ebben az esetben gyerekeket tesznek tönkre a felelőtlenségükkel. Remélem akinek fiú gyereke van, majd haza fog állítani 18 évesen ezzel a hírrel.Gondolom az édesanyja támogatni fogja abban, hogy apa legyen, menjen el dolgozni, vagy fizessen gyerektartást.

Mi történt a nőkkel? Tényleg ennyire buták lettek?

Akkor szégyellem magam.

Drága gyermek! Szólj a szüleidnek! A csajt meg hagyd ott a fenébe! Évtizedekig zsarolna a gyerekkel, meg a hülye fejfájásával. Meg azzal, hogy hasra kell esni előtte mert kipottyantott neked egy gyereket. Ez nem nő.. éld az életed! Tanulj! gyerektartást meg...na ebben az esetben igen, arra biztatlak, hogy ne fizess! ha csak ő dönthet, akkor tartsa el egyedül!!!! NŐ VAGYOK! GYEREKEIM IS VANNAK.

2012. nov. 14. 14:54
 48/119 anonim ***** válasza:
65%

"a csaj a gonosz"

Igaz, hogy a csajtól az égadta világon semmit nem hallottunk, de sebaj.

2012. nov. 14. 14:55
 49/119 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy nem tartanám a kapcsolatot a gyerekkel. Azt írtam nem akarom. Az hogy nem lenne olyan nagy gond kifizetni a gyerektartást is azért írtam, hogy nem emiatt "pattogok". Hanem mert nem akarom hogy legyen egy gyerekem akit nem is látok. Biztos mindig lenne lelkiismeret furdalásom. De nem akarok anyás-apásat sem játszani. Nem tudnék felelősségteljes szülő lenni. Leülhetek majd vele játszani, de ettől még nem leszek jó apa. Ezért írtam hogy jobb lenne az abortusz. Aztán majd mindenki vállaljon kapcsolatba gyereket, ha már van mire és akarják is.
2012. nov. 14. 14:55
 50/119 anonim ***** válasza:
67%
Aki azt mondja, hogy a szexeléshez ugyanannyi felelősség kell, mint egy gyerek felneveléséhez, az ne csináljon gyereket, vagy hívja magára a gyámhivatalt.
2012. nov. 14. 15:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!