Tehetek valami hogy ne tartsa meg a párom a babát? Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Kedves kérdező!
Azt az egyet értsd meg, hogy ez nem úgy megy, hogy elvetetem és kész! Az abortusznak súlyos következményei lehetnek, megvan rá minden esély, hogy utána nem fog tudni teherbe esni! Sajnos nagyon sok helyen tapasztalatlanok végzik ezeket a beavatkozásokat, mert hát van kin gyakorolni... Lehet, hogy a te életed rendbe jönne, de az övé lehet, hogy ott romlana el. Beszéljétek meg a dolgot közösen, a szülők bevonásával, higgadtan és ha nem akarja elvetetni, akkor azt meg kell értened és vállalnod kell a felelősséget!

Értem hogy nem a világ legkönnyebb dolga az abortusz. De nem sok esélye van annak hogy valami baja lesz. Ha állítólag tabletta mellett lett terhes akkor nem megy neki nehezen teherbe esni, lesz majd másik.
Mondtam hogy elkísérem, kifizetem. Úgy érzem ennyire telik tőlem a támogatás. Nem akarok még gyereket.

Én kétszer estem teherbe védekezés mellett. Úgyhogy semmiképpen sem vádolnám a lányt átveréssel. Aki ezzel jön az egy rosszindulatú ember, aki nyilván magából indul ki.
Te pedig vállald a felelősséged! Neveld fel a gyereket, úgy ahogy apád is felnevelt téged. Vagy még jobban!

Ketten keletetek a gyerekhez!
Azt azért ne hidd hogy majd pitizni fog hogy legyetek együtt,mert ha azt mondja nem kellesz a-hoz hogy felnevelje a babát akkor valószínűleg nem is!Amúgy te ezt már mielőtt ő mondta volna hogy megoldja nélküled,te már kijelentetted hogy vége és neked nem kell a gyerek!Akkor ne siránkozz!
Az meg egyértelmű hogy a gyerektartást fizeted!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!