Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehetek valami hogy ne tartsa...

Tehetek valami hogy ne tartsa meg a párom a babát? Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, ő 19. Azt mondta szedte a gyógyszert, vagyis még mindig ezt állítja. Lehet, én nem akarom vádolni. Meg akarja tartani a babát. Ő már végzett, én még középiskolás vagyok, szüleim tartanak el. Nem tudom hogyan mondjam el nekik, félek attól hogy azt fogják mondani miért nem húztam gumit (és igazuk van). Tehetek valamit hogy ne tartsa meg a babát ha akarja vagy nincsenek jogaim? Mi van ilyenkor a gyerektartással meg ilyenek? Egyetemre akarok menni. 4 hónapot voltunk együtt, én mondtam hogy nem akarom a gyereket illetve hogy szakítottam, hátha megijed. De tényleg nem akarom a gyereket, és vele sem akarok már lenni. Nem volt ilyen komoly a kapcsolatunk. Mit tudok tenni? Semmit?

2012. nov. 14. 14:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/119 anonim ***** válasza:
45%

Kedves kérdező!

Azt az egyet értsd meg, hogy ez nem úgy megy, hogy elvetetem és kész! Az abortusznak súlyos következményei lehetnek, megvan rá minden esély, hogy utána nem fog tudni teherbe esni! Sajnos nagyon sok helyen tapasztalatlanok végzik ezeket a beavatkozásokat, mert hát van kin gyakorolni... Lehet, hogy a te életed rendbe jönne, de az övé lehet, hogy ott romlana el. Beszéljétek meg a dolgot közösen, a szülők bevonásával, higgadtan és ha nem akarja elvetetni, akkor azt meg kell értened és vállalnod kell a felelősséget!

2012. nov. 14. 14:28
 22/119 anonim ***** válasza:
31%
Kedves 22-es! Honnan tudod, hogy nem szedett gyógyszert a barátnője? Ott voltál, vagy mi? Ha nem tudnád az sem nyújt 100%-os védelmet, mint ahogyan semmi sem. Szóval ha tényleg nem szedte, akkor hibás mindkettő, ha meg szedte, akkor a kérdező a hibás, hiszen nem húzott gumit. Különben is! Muszáj volt beleélvezni a csajba, már nem azért!? A lényeg, hogy akár átbaszták, akár nem, a gyerek az övé és vállalnia kell a felelősséget érte!
2012. nov. 14. 14:31
 23/119 A kérdező kommentje:

Értem hogy nem a világ legkönnyebb dolga az abortusz. De nem sok esélye van annak hogy valami baja lesz. Ha állítólag tabletta mellett lett terhes akkor nem megy neki nehezen teherbe esni, lesz majd másik.

Mondtam hogy elkísérem, kifizetem. Úgy érzem ennyire telik tőlem a támogatás. Nem akarok még gyereket.

2012. nov. 14. 14:31
 24/119 anonim ***** válasza:
36%

Én kétszer estem teherbe védekezés mellett. Úgyhogy semmiképpen sem vádolnám a lányt átveréssel. Aki ezzel jön az egy rosszindulatú ember, aki nyilván magából indul ki.

Te pedig vállald a felelősséged! Neveld fel a gyereket, úgy ahogy apád is felnevelt téged. Vagy még jobban!

2012. nov. 14. 14:33
 25/119 anonim ***** válasza:
17%
Nem sok esélye van,hogy baja lesz?Megölnek egy gyereket,te tényleg nem fogod fel,miről beszélsz?
 26/119 anonim válasza:
25%

Ketten keletetek a gyerekhez!

Azt azért ne hidd hogy majd pitizni fog hogy legyetek együtt,mert ha azt mondja nem kellesz a-hoz hogy felnevelje a babát akkor valószínűleg nem is!Amúgy te ezt már mielőtt ő mondta volna hogy megoldja nélküled,te már kijelentetted hogy vége és neked nem kell a gyerek!Akkor ne siránkozz!

Az meg egyértelmű hogy a gyerektartást fizeted!!

27/119 A kérdező kommentje:
Jó nem kell személyeskedni. Házasságban születtem, tervezett gyerek voltam. Ha meg nem tartottak volna meg, akkor mi lett volna? Semmi. A jövőt, családot tervezni kell, majd megvalósítani, nem sodródni az árral. Az kinek jó?
2012. nov. 14. 14:34
 28/119 anonim ***** válasza:
18%
Jobb lesz ha kibékülsz az anyukával, mert veled innentől kezdve, ha elhagyod terhesen egyetlen épeszű lány már nem fog az életben szóba állni. Ez a lány viszont egy jóérzésű teremtés lehet, akinek megköszönheted, hogy gyermeket szül.
2012. nov. 14. 14:37
 29/119 A kérdező kommentje:
Nekem már csak azt mondta hogy terhes és megtartja. Így együtt. Kértem tőle egy kis időt, majd elmondtam hogy nem akarom még a gyereket. Mivel ő továbbra is meg akarta tartani elmondtam, hogy én nem fogok családosdit játszani ezt kalkulálja be. Szakítottunk így is megtartja. Most itt tartunk
2012. nov. 14. 14:37
 30/119 anonim ***** válasza:
43%
Ha felnőtt vagy a szexuális élethez, legyél elég felnőtt a vele járó esetleges következményekhez.
2012. nov. 14. 14:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!