Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?
Semmi megvalósíthatatlant nem írtam,egy teljesíthető dolog,hozzáférhető eszközökkel.Egyedül az akarás kell.A sátort ketten le tudjátok vinni vonattal hozzájuk,az ebédet együtt meg tudjátok csinálni,a férfiak is segíthetnek,nem kell délben a napon lenni senkinek.Ebéd után elpakolás,beszélgetés,segíteni esetleg a teregetésben.Este 6 után bőven elég kimenni a kertbe,kilencig világos van.Aztán fel lehet állítani a sátrat és a kártya vagy a szalonna sütés sem kivitelezhetetlen.Ha a szülők fáradtak,akkor ti ketten a pároddal romantikáztok este a kertben.A szex is más,ha sátorban csinálod. :)
Tenni kell azért,hogy jó legyen a viszony.A nem és nem és nem,nem fogok,nem akarok és nekik soha,ez miért jó?Egy életet tervezel a fiúkkal,miért akarsz ilyen viszonyt velük?
Én is egyetértek!
Mondjuk az milyen érdekes már, hogy a magyar emberek ennyire dolgosak! Mert nem látszik meg az országon!
Azt a segítséget ami nem úgy és akkor történik, ahogy arra szükség lenne a hajára kenheti. Ha holnapra kéne valakinek tízezer forint, hogy ne vegyék el az autóját, és te két hét múlva adsz nekik százezret azzal nem oldod meg a problémát.. Persze egy másikat igen, de nem azt, amihez a segítséget kérték. És nekem úgy tűnik, hogy a kérdező igenis próbálkozik, bár van pár bicskanyitogató stílusban írt hozzászólása, de ő sem angyal, ennyi belefér. De az, hogy a 40 fokban kapáljon, az már túlzás.
Én is írtam, hogy mennék szívesen borsót fejteni vagy zöldbabot aprózni, de nem mennék kapálni. Pontosan azért, hogy valami kapocs legyen köztem és az anyósom között, de van, amit nem tennék meg, mert nem vagyok papucs, aki úgy ugrál, ahogy más fütyül. Persze lehet, hogy lenne olyan szituáció, amikor kapálnék 40 fokban, pl ha az életem vagy a megélhetésem múlna rajta, de ez a helyzet egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!