Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennétek a helyemben?

Mennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Au pair leszek szeptembertől. Két kisfiúra kellene vigyáznom az egyik 8 a másik 11 éves. Az anyuka egyedül ül. Londonban laknak. A család viszont Indiai, hindu vallásúak. Az anyuka nekem nagyon szimpatikus. Kicsit félek, hogy mi vár rám. Mennyire más angol családtól? Valaki volt már hasonló helyzetben?

2012. máj. 21. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy egyedül ül? Egyedül neveli őket? Én néger kicsikre vigyáztam tavaly, nagyon kedves volt az anyukájuk, semmivel sem voltak mások. Szerintem nincs okod félni, más kultúra, de a pozitív személyiség nem ettől függ.
2012. máj. 21. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ő bevállal téged így, hogy nem vagy Indiai és hindu vallású, így elég nyílt lehet.

Meglepetésben bárkinek lehet része természetesen. Mindenki más. Próbáld ki és lesz tapasztalatod, ha nem jó akkor lelépsz.

Ugyanaz vár rád ami máshol várna ahol nem ismernek és te sem ismered őket. A nagy ismeretlen, a nagy alkalmazkodás. Az viszont jó, ha tudsz okosan segíteni a gyerekeknek ha igénylik a tanulásban , mert ezek elég okosak szoktak lenni.

2012. máj. 21. 16:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rosszul írtam nem egyedül ül hanem egyedül él, elvált a férjétől. Remélem minden jó lesz, és nem fognak teljesen kihasználni. Szeretek másoknak segíteni, kicsikkel tanulni, tanítani őket. Körülbelül mennyi pénzzel induljak neki az útnak? Aki volt már au pair-es tudna nekem segíteni pár kérdésben?
2012. máj. 21. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Én még au pair vagyok, kb 1,5 hónapig, utána letellik az évem. Én Svájcban vagyok. Szerintem érdemes 50E ft-ot átváltanod fontra, így lesz első időkben, de tartalékod is lesz, ha adódna valami gond.

Kérdésed mi lenne?

2012. máj. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!