Mennétek külföldre vagy maradnátok a helyemben?
"Mindenki a külföldtől várja a megváltást."
Szerintem teljes joggal.
Én csak akkor mennék ki a helyedben ha nem lesz probléma a tanulással, mert gondolom dolgozni is szeretnél majd valamit, hogy ne kelljen mindent tesódtól kérni.
Egyébként hátrányodra biztos nem fog válni, főleg ha kapsz segítséget az elindulásban.
Attól függ, hogy mit dolgoznál...
Amúgy, ha már most kimennél melózni, akkor szerintem nem sok értelme van folytatni a jogot, pláne levelezőn, amire a munka miatt, úgysem lenne komoly esélyed elvégezni, pláne, ha még elhelyezkedni sem tudnál vele..
Én azt mérlegelném, hogy szeretnék-e a diplomámmal kezdeni valamit, vagy nem.
ha nem, akkor irány külföld.
Ha igen, akkor nem mennék.
Továbbá az sem mindegy, hogy amúgy értesz-e még valamihez, mit dolgoznál ott Londonban.
Az egyetemet mindenféleképpen szeretném folytatni az nem jöhet szóba, hogy abbahagyom.
Igazából a végzettségem jogi asszisztens, de nem sok hasznát veszem külföldön se annak. Olyan munkát tudnék kint vállalni, mint az emberek nagy többsége. Gyárban dolgoznék, vagy hotelben takarítani valami ilyesmi. Idővel lehet jobb munkahelyet keresni, de én csak pár évre mennék ki. Igazából arra is gondoltam ha itthon dolgozok 8 órában, meg kint is 8 órában akkor ugyanannyi időm lenne tanulni.
én nem mennék oda, két barátom van már kint évek óta az egyik srácnak már élettársa (főnöke) , gyereke is van, de akárhányszor beszélgetek velük soha nem mondják, hogy milyen jól élnek, ott is ugyan úgy dolgozni kell, több pénzt kapsz de drágább minden, a külföldiekkel elég szarul bánnak
Maradj még itt végezd el a sulit és majd utána kimész ha még akkor is úgy látod jónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!