Mit csinálnátok, ha a szüleitek azt mondanák,
blicceljetek a bkv-n? Nem akarnak bérletet venni, hogy
mennétek suliba?
Ha ezt akarják, gondolom hamarabb mennék és sétálnék, vagy biciklivel.
Mert ha elkapnak bliccelésért az többe kerülne mint egy havi bérlet ára. Nem is értem hogy gondolták...
2012. febr. 18. 07:54
2/21 A kérdező kommentje:
Jó de gyalog vagy biciklivel hűvösvölgyből zuglóba? Meg nincs is bringa.utvonal moszkváig villamos v. Busz moszkvától metró őrsig onnan nyalog 10 perc.metro kikerülése moszkvátol 4es6os blaháig onnan 7es busz bosnyákig onnan 3 as villamos őrsig. Szóval elég nagy kitérő plussz fél órás ha kikerülöm a metrót
3/21 anonim válasza:
Bliccelj csak, utána úgyis anyádéknak kell fizetni X ezer forintot, majd akkor észhez térnek, hogy lehet amúgy ilyen hülyeséget kitalálni?
2012. febr. 18. 08:05
4/21 A kérdező kommentje:
Mindenen spórolni kell pl fürdésen azt mondják edzes utan kell fürdeni hogy otthon ne kelljen.apa fúrdik csak otthon mert nem jár edzésre.
Biztos megvan az oka, miért kell ennyire spórolniuk.
De én a helyükben, ha lehet, a költségeket csoportosítanám át másképp.
Biztos van más tétel, amin ésszerűen lehet még szorítani.
Zuhanyozni is lehet 3 perc alatt-a szappanozás alatt elzárva a vizet- és lehet 10 percig folyatva.
A BKV bérlet ilyen hosszú-, átszállásokkal teli útvonalon is alapvető lenne. Gondolom, nem csak az iskolába közlekednél.
Az osztrák kerékpárutak kiépítettségétől-, biztonságos voltától még nagyon messze vagyunk, nem beszélve arról, hogy hány iskolának van-, lesz őrzött kerékpártárolója.
2012. febr. 18. 08:36
Bliccelj, majd pár tízezres bírság után rájönnek, hogy olcsóbb a bérletet megvenni.
2012. febr. 18. 08:40
én se vennék szívesen bérletet 10en ezrekért a gyereknek.
így nem is szülök gyereket.
2012. febr. 18. 08:43
8/21 A kérdező kommentje:
Azt mondjak ugy se tudjak behajtani a birsagot.anya regen sokat bliccelt irtak neki végrehajtó aztán mégse lett semmi.azt mondjak 5 év és elévül kiskorun meg pláne nem tudjak behajtani állitólag.boltba is én szoktam ezért csenni ezt azt.ha észreveszik majd kamubol jol lecsesznek de kapok érte jutalmat.csak én utálom ha a bkv sok csesztetnek mert mi van ha be se enged a metróba?mert ha kifele van az nem gaz de befele?anya plasztikai mütétjére gyüjtenek arra a sporolas
Jesszus a szüleid nem normálisak. Hiába nem büntetnek (még) a bolti lopásért, de hogy gondolják, hogy egy szereket így kihasználhatnak? Ez nem nevelés. Milyen felnőtt lesz így belőled? Kérlek ígérd meg, hogy felnőttként becsületes leszel. És nem csak a "csesztetések" miatt, hanem te is érezd úgy, mi a becsületes, és mi nem az. Szegénykém...
2012. febr. 18. 09:12
2012. febr. 18. 09:12
Kapcsolódó kérdések: