Mit csinálnátok a helyünkben? Karácsonyos kérdés
Nem tudjuk, (pontosabban én dilemmázok) hogyan oldjuk meg meg a 24-e estét. Tavaly nálunk volt a vacsora, megígértem a páromnak, hogy idén náluk leszünk. Közben történt egy csomó minden, a tesóm elköltözött otthonról, édesapám pedig beteg lett. Valahogy nem érzem fair-nek azt, hogy karácsony este egyedül hagyom a szüleimet (kettesben), nem maradok a vacsorán. Mondjuk úgy oldanánk meg, hogy a páromék után mennénk hozzánk is, de a vacsora akkor is elmaradna a szüleimmel.
Úgy érzem, nem kérhetem a páromat, hogy idén is hanyagolja a családját miattam, azaz megint nálunk legyünk.
Azt pedig, hogy karácsonykor mi ne találkozzunk kizárt.
Mit gondoltok, belefér az ha a pároméknál vacsorázom és utána megyünk a szüleimhez? Mit tegyek?
Most én is átgondoltam kicsit, azt hiszem megbeszélem a szüleimmel, hogy nálunk ebéd, náluk meg vacsora...vagy valami hasonló.
Jó, hogy nem lényeg az evés, de azért más kettesben enni, és más ha a gyereked is otthon van...legalábbis a szüleimnek nem mindegy.
A páromhoz ragaszkodom, nem friss kapcsolat, ez az 5. karácsonyunk. Ennyi azért nekünk is jár...
Szenteste otthon kettesben a párommal. Szülők látogatására ott van a 25-e és 26.-a. :))))
24-én max ebédre mentünk át az anyósomhoz, én szüleim nem vették zokon a Szentestét, tesóim még otthon laknak, sosem voltak magányosak.
Mi nem töltjük az egész napot egyikünk vagy másikunk szüleinél. Nem szoktuk. Általában napi 2-3 óra.
(Amikor egymásnál vagyunk (ahol lakunk albérletben) akkor természetesen együtt töltjük az egész napot, de itthon másképp vannak a dolgok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!