Hozzátáplálás kérdés! Ti mit csinálnátok? Bővebben lent.
Én a kismamablogon kérdeztem rá ilyen esetre, ott azt válaszolták, hogy 1 éves korig teljesen normális, ha 3-4 óránként kel fel a baba éjszaka enni (ha fél éves koráig csak anyatejet kapott). Az éjszakát pedig akkor fogja átaludni, ha már teljes adagokat fog enni az anyatejen kívül.
Nálunk ugyanez van, bár mi most kezdtük a hozzátáplálást a héten. Éjjel 2-3x kel, szerintem már nem elég neki a tej, hamar megéhezik. Én bízom benne, hogy ha már rendesen eszik mást is, akkor az éjszakát is átalussza...
11:01-es vagyok
mikor kezdtétek a kanalazást? mert az természetes, hogy ha nem rég, akkor nem fog egyszerre sokat enni, idő kell, míg megszokja az új ízeket, hiszen fél évig (?) csak anyatejet kapott
még azt megpróbálhatod, hogy először szoptatod, és utána adsz neki mást, vagy ha fejsz le tejet, azzal vegyíted az ételt, hátha jobb ízzel eszi
nekem a védőnő azt is mondta, hogy önmagában krumplit nem szoktak adni babáknak, csak valami mellé
tejpéppel próbálkoztál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!