Hozzátáplálás kérdés?
Ne aggódj, mi is itt tartunk, én már belenyugodtam! Mert mindenhol olvasom, hogy mennyi idő alatt kell kiváltani egy étkezést, stb. Az én kisfiam (6 hós) eddig sem követte a papírformát semmiben, szóval nem csodálkozom! (Kezdem azzal, hogy megszületett a 28. héten...)
A lényeg, hogy ha csak 1-2 kanállal kér, akkor annyit adj, másnap újra próbálod, és így tovább! Valaki írta nekem, hogy 1 hónap alatt váltották ki az első étkezést, teljesen megnyugtatott! Ezúton is köszönöm neki!:)
Nem könnyű a babák helyzete, gondolj bele, hogy nem értik, mi a csodát próbálunk mi betolni a kis szájukba, mi ez a kanál, mi ez az íz, fúj, a cumisüvegemet (cicit) akarom!:)) Ráadásul mi felnőttek sem vagyunk egyformán kockázat szeretők, van, aki nem szereti az újdonságokat...a babák közül is vannak ilyen típusok, nekik szerintem több idő kell! Ehhez járul még a nyári kánikula, ami amúgy sem a legjobb idő a hozzátáplálás kezdésére, dehát most vagyunk fél évesek, nem húzhatjuk őszig azért teljesen...
Remélem, picit segítettem, jó kóstolgatást és jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!