Mit csinálnátok, ha a szüleitek azt mondanák, blicceljetek a bkv-n? Nem akarnak bérletet venni, hogy mennétek suliba?
Bolti lopás? Az szép, majd mehetsz a hűvösre pár napra, ha olyan helyen kapnak el. És ha rászoksz, felnőttként is lopni fogsz, amiért már nem ejnye-bejnye, hanem börtön lesz a köv-e.
A bérletet meg ne vegyék meg, majd az X tízezres bírság után rájönnek, lehet, mégis csak jobb lett volna előre gondolkodni.
szerintem is kamu
vagyis remélem
mindig bemondanám a címemet hadd gyűljenek a bkv csekkek, majd meglátják mennyire volt jó ötlet:D
azért egy diákbérlet annyira nem drága...
Hát az fix, hogy egy egész hónapot nem fogsz tudni elbliccelni, hogy el ne kapjanak...
Ha van biciklid, menj azzal, biztosabb. Ha nincs, akkor arra spóroljanak össze neked, aztán ez is egy megoldás.
ebben az időben biciklizzen hűvösvölgytől zuglóig? én megfagyok míg várom a buszt, nemhogy ha bicikliznék
sőt csúszik az út... és esőben? atya világ, ilyet ne tanácsoljatok szegénynek
anyáddal kéne beszélni, nem normális
"ebben az időben biciklizzen hűvösvölgytől zuglóig? én megfagyok míg várom a buszt, nemhogy ha bicikliznék
sőt csúszik az út... és esőben? atya világ, ilyet ne tanácsoljatok szegénynek"
Nem vagyok budapesti, fogalmam sincs, mennyi a távolság, szóval bocsánat, ha hülyeséget javasoltam.
Kérdező! Plasztikai műtétre, ez komoly? Ezek normálisak??? Hülye kérdés, biztos hogy nem! Mégis milyét plasztikáztatja, hogy inkább vállalja, a gyerekét bolti lopáson meg bliccelésen kapják???
18-as összességében írtam mindenkinek mert sokan javasolták a biciklit, de istenigazából én ebben az időben egy 3 percre sem szivesen ülnék fel rá
mondjuk ahogy gondolkodok a sztorin nekem is kezd kicsit gyanússá válni, hogy megint valami unatkozó tinédzser szórakozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!