Ti mit csinálnátok?
én az anyámmal rengeteget veszekszek, állandóan ordibálok vele mindenért, (ő kezdte pár éve) aztán elkezdtem visszavágni, mint egyenjogú vitapartner.. (én 18f).
Én pl azt csinálnám, hogyha lenne valamilyen káros szenvedélye, amire sokat költ, (cigi, alkohol, műköröm, szolárium stb) akkor megmondom neki hogy lenne pénze, ha nem szórná el minden szarra.
Vagy egyszerűen titkold el azt, hogy van pénzed.
1. válaszoló
Anyám nem egyezne bele,hogy bankszámlát nyissak,mert akk tudná hogy nem tudja elvenni.
2.válaszoló
Cigizek anyám és mikor megemlítettem neki majdnem kidobott a lakásból!
3.válaszoló
Hát öcsém xD no comment!
Hány éves vagy kérdező?
Azért ez durva, hogy anyád tőled kér, ráadásul nem is kölcsön...
Én amint tudnék, mihamarabb elköltöznék otthonról. Rövid távon meg talán én is eltitkolnám, h van pénzem, ha ebben a helyzetben lennék. De el se tudom képzelni egy anyáról h ilyet tesz, dehát úgy látszik, van, aki képes ilyesmire... :(
Ne mondd azt neki, hogy elfogyott a pénzed!
Mondd meg neki: FIGYELJ ANYA! ÉN FÉLRE TUDOK TENNI PÉZT, TE IS TANULD MEG EZT! NEKEM IS VAN MÁR SAJÁT ÉLETEM!
Amúgy meg az én mamán egyedül él, főz magára, és unokatesómékra, 68.000 forintból éll, tud venni 4 családnak ajándékot, minden vasárnap legalább 15 ember telekajálhatha magát, normálisan él, és még kölcsön is tud adni, ha kell!
Szóval a te mamád készülékében van a hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!