Hogy mondjam meg anyósnak?
1 hete késik a mensesem, csináltam két terhességi tesztet ami negatív volt.
Fogamzásgátlót abbahagytam 3 év szedés után, ezelőtt 3 hónappal.Azóta óvszerrel védekezünk a párommal.És még így óvszerrel sem megy el bennem, előtte kiveszi.
De a mensesem mégsem jön meg.Annyira ideges vagyok e miatt, még soha nem hagyott ki egy hónapot sem.
Anyósjelöltem védőnő, és ha egyszer is rosszul éreztem magam, valamikor egyből azt hitte,hogy terhes vagyok.
Annyira fél attól,hogy teherbe esek valamikor,de nem értem,hogy miért.
Pedig már nem olyan fiatal, 55 éves, apósom meg 60.
Unokájuk még nincs, olyan mintha attól tartana anyósom,hogy ettől öregebb lenne, vagy nem tudom.
Félek neki megmondani,hogy holnap menni akarok nőgyógyászhoz,mert egyből azt fogja gondolni,hogy terhes vagyok, és félek a reagálásától.
A párommal most ott lakunk náluk, de 1 hónapon belül költözünk el,mert már a mi házunk is elkészült.
Egyszer anyósom azt mondta, hogy addig nem szülhetek míg ott vagyunk az ő házukban.
23/N
Nem kell beszámolnod arról, hogy nőgyógyászhoz mész. Majd ha kiderül a pontos helyzet akkor a férjeddel megbeszéled a dolgokat és együtt elmondjátok nekik a hírt.
Abban viszont igaza van, hogy jó volna ha a saját házatokba születne a pici.
A gyógyszer is bekavarhat!
Még nem ürült ki teljesen!
Hogy a többire reagáljak. Nem lesz meg a baba egy hónapon belül, szóval nem oda szülöd. A többihez meg nincs éppenséggel köze.
Miért kell neki megmondani azt, hogy nőgyógyászhoz mész?
Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy, egy hét még nem nagy idő, nekem egyszer 10 napot késett. Ha mégis terhes vagy, de 1 hónapon belül költözök, akkor mi a gond?
Ne viccelj már! Nem vagy kislány.
Miért kellene beszámolnod mikor, hova, kihez mész????
Semmi köze senkinek ahhoz hogy te épp nőgyógyászhoz készülsz.
A párom ragaszkodik hozzá,hogy elmondjam az anyjának,mert mivel védőnő és más helybeli is biztos lesz ott a hírem tuti hamarabb hazaér mint én.
Nem értem miért parázik annyira attól,hogy egyszer nagymama lesz.
Talán azért,mert még fiatalnak néz, meg a fiát is.
De manapság már ez a divat,hogy fiatal anyukák és apukák lesznek,vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!