Mit tegyek? Hogy mondjam meg anyósnak,hogy nem kérek belőle? Segítsetek! Ezzel a kérdéssel, így csak őrlöm magam.
pfff szegény:( nálamdetó ugyanez a helyzet!
Már 2 hetesen kijelentette nekem hogy itt az ideje hogy LEADJAM neki a lányom..persze megmondtam neki hogy nem.Annyit sikerült elérnem h egy héten csak egyszer jöjjön át és ne 2naponta.A pároddal kéne beszélni hogy üljön le az anyjával, ha ugy sem megy sajna neked kell.Én is készültem a nagy beszélgetésre (teljesen idegbeteg voltam) mire a párom hajlandó volt leülni az anyjával, többé kevésbé sikerült is.szóval nem egyszerű,engem már az sem érdekelt volna ha megsértődik rám, annyira kivoltam miatta.Most stagnál a helyzet nálunk.
Kitartás!!!Üdv
Mindenképpen a férjeddel beszélj, mert téged csak kikészít és az nem jó neked de a babádnak sem! Nem tudom mivel tud benneteket zsarolni, de semmi nem lehet fontosabb mint a Te és a babód egészsége! Sürgősen találjatok megoldást.
Egy sokkal nyugalmasabb Boldog Új Évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!