Kismamák észrevettétek hogy itt az év eleje és tele vagyunk "hogyan fogyunk" kérdéssel?
19 hónapos a fiam. a párom szilveszterkor megkérte a kezem. na puff. van rajtam majdnem 20 kiló. az esküvőt meg nyárra akakrja. mától van a nagy elhatározás, h lefogyok. nem tudom, h bejön-e, de azt találtam ki, h kevesebb kaja, no cukor meg süti és társai. szóval odafigyelek, h mit eszek. 6 után semmit elméletileg:)))
emellett futás, és hasizomgyakorlatok. remélem 3 hónap múlva már vmi látszani fog.
minden este, fürdés előtt 10 perc torna. nem sok de ez tuti megcsinálom, néhány felülés, guggolás, oldalfordítás...
ezt mind a fürdőszobában így senkit nem zavarok.
kistányérból eszek, azt nem lehet annyira megpakolni, és megiszon utána egy nagy pohár bubis vizet, ez eltelít.
édesség, csak délelőtt.
ha estefele mégis valamit rágcsálnék a gyerek kölesgolyójából eszem. és szintén iszom egy pohár bubis vizet
esetleg gyorsan fogatmosok, utálom a mentolos ízre bármi mást enni inni.
sok sikert nektek, nekem ez bevált
a torna minden nap kötelező, a fürdés és a fogmosás melett. 10 percbe nem halunk bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!