Anyukák! Észrevettétek a Dm új baba kupon füzetéről?
Bocsi az offért, de milyen kuponok vannak benne?
Egyébként, nem, még nem vettem észre, köszi, hogy szóltál!
15% kedvezmény minden Pampers
pelenkára és törlőkendőre
15% kedvezmény minden Libero
pelenkára és babakozmetikai termékre
25% kedvezmény minden
Johnson’s baby termékre
25% kedvezmény minden
NIVEA Baby termékre
25% kedvezmény minden
WELEDA Baby termékre
25% kedvezmény minden
Gabi babaápolási termékre
25% kedvezmény minden
MAM termékre
Pampers 15 %
Libero 15%
Johnsons 25 %
Nivea 25%
Weleda 25%
Gabi 25%
Mam25%
És több termékre is igénybe lehet venni.
én pl. egy pampers kuponnal vettem, 2 kartondobozos pelust, meg két 4 csomagos popsitörlőt
Habár a kupon hátoldalán az van, hogy a készlet erejéig.
Tehát már biztos lecsúsztam róla. :-D
Ne bolondozzatok már!!!! Vagy én értem félre vagy Ti:) Most, hogy olvasom ezt a kérdést, az előbb hoztam be a postaládából a borítékot, el is felejtkeztem róla, de most kibontottam.
Én sehol nem látom ráírva, hogy levonnának 100 pontot, ez már egy kész kuponfüzet, igaz, másképp néz ki mint amit a boltban ponttért váltunk ki és valóban rá van írva, hogy 100 pont.
Szerintem ez valami jutalom nekünk, hű vásárlóknak:) Az, hogy a készlet erejéig, mindig rá van írva.
Viszont annak köszi, aki írta, hogy több darabot is lehet venni, mert akkor megveszem vele az egész éves Pampers pelenka készletünket.
A múlt héten kérdeztem meg, hogy mikor lesz megint megaboxos Pampers, de közölték, hogy idén már jön, csak a zacskós. Nekem az óriás kiszerelés érte meg a legjobban a pontokkal, de ezzel a kuponnap na meg hozzácsapom a 15%-os végösszegi küldött kupont, pont ugyanott vagyok:))) Köszi, maholnap szaladok is kuponokat felhasználni:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!