Anyukák ti is észrevettétek magatokon, hogy mióta baba van akaratlanul is mindíg neki vásároltok?
Én is ezt csinálom:)
Még ha magamnak megyek vásárolni ruhát, akkor is viszek valamit neki haza:D
Ismerős helyzet. :)
Pedig én előtte utáltam vásárolni, most meg mindig a gyerekosztályon találom magam. Magamnak továbbra sem vásárolok, csak ha muszáj!
igen:)
ha csak kenyérért is ugrok be a tescóba, akkor is fizetek vagy 5000-et, mert egy zacsi pelus, popsitörlő, egy-egy játék, tejpép, gyümölcs, "akciós-és-otthagyhatatlan" rucik landolnak a kosaramban:)
pedig oda kellene figyelnem, mire költök, de nem mindig sikerül.
Most megfogtál de ált. igy van.
Amióta megvan a kicsi Ő az első.
én is sokszor veszek meg egy egy dolgot mert megtetszik de igazán csak azt ami feltétlenül szükséges.
Magunknak is szoktunk venni ezt-azt és olyan is van hogy magamnak veszek ruhát. Nyilván lemond az ember dolgokról hogy neki meglegyen mindene de egy egészséges mértékben csak.
A lányomnak van egy csomó olyan ruha amit turiztam és 104-esek is mert akkor ott volt és megtetszett. A férjemnek is igy veszünk vettünk nadrágot kabátot én is igy veszek felsőket pl. akkor kell venni ha ott van.
indultam már el úgy vásárolni hogy 'na ma veszek magamnak valamit mert szükség van rá' aztán persze nem találtam de ez nem azt jelenti hogy végképp lemondanék róla.
Igen.
Én már majdnem 11 éve ilyen vagyok.
Éppen ezért múlkor egyedül elmente és csak a magamra költöttem a pénzt, mondjuk majdnem vettem a fiamank egy felsőt, de aztán győzött a józan ész:-))))))
Húú én rossz bolygón vagyok?! 2 lányom van, de mindig átnézem mi kell vagy miből van kevés és elmegyek megvenni.(tönkrement a kajafoltok miatt pl.)Utálom a felesleges pénzköltést. Férjeitek hogy viseli??
Amúgy néha hülyén is érzem magam, mikor az én szemembe felesleges dolgot rám akar tukmálni az eladó, de na... nem ő keresi meg rá a pénzt :)
Amíg ne éhezünk, addig nincs gond.
Amúgy inkább feléljük apénzt, mint elvisszük a sírba.
Páromnak halvány fogalma sincs mikor mit veszek, rá is szoktam vávárolni, mert ő utál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!