Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti is észrevettétek...

Anyukák ti is észrevettétek magatokon, hogy mióta baba van akaratlanul is mindíg neki vásároltok?

Figyelt kérdés
Az én fiam 10 hós és bárhová megyek mindíg azon veszem észre magam,hogy neki vásárolok!Illetve már egy csomó dologról lemondtam,csak hogy neki legyen még egy játék,még egy ruci stb:)Mindenki bele esik ebbe a "hibába"?Valahogy átértékelődik az ember és az ami idáig fontos volt most már nem az!
2010. okt. 15. 13:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én is ezt csinálom:)

Még ha magamnak megyek vásárolni ruhát, akkor is viszek valamit neki haza:D

2010. okt. 15. 13:35
 2/15 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet. :)

Pedig én előtte utáltam vásárolni, most meg mindig a gyerekosztályon találom magam. Magamnak továbbra sem vásárolok, csak ha muszáj!

2010. okt. 15. 13:37
 3/15 anonim ***** válasza:

igen:)

ha csak kenyérért is ugrok be a tescóba, akkor is fizetek vagy 5000-et, mert egy zacsi pelus, popsitörlő, egy-egy játék, tejpép, gyümölcs, "akciós-és-otthagyhatatlan" rucik landolnak a kosaramban:)

pedig oda kellene figyelnem, mire költök, de nem mindig sikerül.

2010. okt. 15. 13:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanígy vagyok mint te. Nekem 18 és fél hónapos a kislányom és már olyan is volt hogy elmentem vásárolni magamnak egy cipőt de nem vettem hanem vettem neki egy kisnadrágot. van amit egyszerűen nem tudok ott hagyni. :)))
2010. okt. 15. 13:38
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

Most megfogtál de ált. igy van.

Amióta megvan a kicsi Ő az első.

én is sokszor veszek meg egy egy dolgot mert megtetszik de igazán csak azt ami feltétlenül szükséges.

Magunknak is szoktunk venni ezt-azt és olyan is van hogy magamnak veszek ruhát. Nyilván lemond az ember dolgokról hogy neki meglegyen mindene de egy egészséges mértékben csak.

A lányomnak van egy csomó olyan ruha amit turiztam és 104-esek is mert akkor ott volt és megtetszett. A férjemnek is igy veszünk vettünk nadrágot kabátot én is igy veszek felsőket pl. akkor kell venni ha ott van.

indultam már el úgy vásárolni hogy 'na ma veszek magamnak valamit mert szükség van rá' aztán persze nem találtam de ez nem azt jelenti hogy végképp lemondanék róla.

2010. okt. 15. 13:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Rám nem ez a jellemző. Általában kihasználom az akciókat, árleszállításokat, és ami jó áron van, és tetszik, azt megveszem. Teljesen mindegy, hogy magamnak, a kicsinek, a nagynak, vagy a férjemnek.
2010. okt. 15. 13:46
 7/15 anonim ***** válasza:
ezzel én is így vagyok mióta megszültem mindent csak a kisfiamnak sőt már terhességem allat is ezt csináltam eddig havi szinten vásároltam magamra ruhákat fodrászhoz szoláriumba jártam most meg három hónapja el akarok jutni fodrászhoz de nem mert mindig a babyre költöm az árát:)
2010. okt. 15. 13:58
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen.

Én már majdnem 11 éve ilyen vagyok.

Éppen ezért múlkor egyedül elmente és csak a magamra költöttem a pénzt, mondjuk majdnem vettem a fiamank egy felsőt, de aztán győzött a józan ész:-))))))

2010. okt. 15. 13:59
 9/15 anonim ***** válasza:
44%

Húú én rossz bolygón vagyok?! 2 lányom van, de mindig átnézem mi kell vagy miből van kevés és elmegyek megvenni.(tönkrement a kajafoltok miatt pl.)Utálom a felesleges pénzköltést. Férjeitek hogy viseli??

Amúgy néha hülyén is érzem magam, mikor az én szemembe felesleges dolgot rám akar tukmálni az eladó, de na... nem ő keresi meg rá a pénzt :)

2010. okt. 15. 14:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ne éhezünk, addig nincs gond.

Amúgy inkább feléljük apénzt, mint elvisszük a sírba.

Páromnak halvány fogalma sincs mikor mit veszek, rá is szoktam vávárolni, mert ő utál.

2010. okt. 15. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!