Mikor kezd el a baba hangosan kacagni?
Párszor már csinálta, de ahhoz jól meg kell csiklandoznom...
Mikor fogja magától is csinálni?
Az én lányom kb 4,5-5 hósan kacagott valamin, de nagyon ki kellett tennem magamért.Azóta könnyebb megnevettetni és olyankor hangosan kacag.Magától még csak egyszer csinálta anyósomnál, mikor kergette a cicát.Szerintem kell nekik valami érdekes dolog ami kiváltja belőlük a kacagást.Olyan édesek, hogy meg kel őket zabálni:)
10,5 hós kiscsaj anyuja
Az én lányom ezeknél csinálta:
apa félrenyelt és majdnem megfulladt,
anyába beleharapott és mikor feljajdult,
apára rácsapta a szekrényajtót
15 hónapos. Szerintetek szeret minket?:DDD
Egyébként tündéri kislány, és ezek nem mindennapos dolgok, meg természetesen nem csak ezeknél nevet;)
Hát nagyon aranyosak lehetnek :D
főleg az utolsó válaszoló tetszett nagyon xD
Már nagyon várom, hogy magától hangosan kacarásszon, de ezek szerint még várhatok
Szerintem nagyon gyerekfüggő. A lányom 4-5 hónapos kora körül kezdett el hangosan nevetni, könnyű volt megnevettetni. Már 5 éves, és rengeteget nevet hangosan, olyan jóízűen tud kacagni, hogy másoknak is jókedve lesz tőle :)
A fiam még csak 8 hónapos, és szokott nevetni, ha nagyon fáradt, és nagyon megcsikizem. :)) Amúgy nagyon jókedélyű baba, rengeteget mosolyog, de hangosan megnevettetni nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!