Anyukák ti is észrevettétek magatokon, hogy mióta baba van akaratlanul is mindíg neki vásároltok?
Igen, mert nőből vagyunk.
Nagyon sűrűn vásárlok neki, olykor ész nélkül is sajnos. De magamra is majdnem úgy költök, mint régen.
Csak azt nem tudom minek nekem ennyi ruha otthonra. :-)
14:06-os válaszolónak üzenem,hogy a józan ész határain belül gondoltam.Természetesen nem arról van szó,hogy adósságba verem magam csak hogy a babucinak megvegyek mindent.Csupán arról,hogy előbb veszek neki bármit mint magamnak.És nem felesleges dolgokra gondoltam.És hogy apa mit gondol?
Mivel imádja a fiát ezért semmit! csak mosolyog! De ne aggódj van mit ennünk:)
Áááá nehogy már azt hidd, hogy azt hittem nincs mit enni. A barátnőm is dettó ezt csinálja, a férje tiszta ideg sokszor, mert elindulnak x összeggel, aztán megvesz mindent, ami nem is igazán kell és a henteshez meg már nem jutnak be, haza kell menni pénzért. Aztán a férje elmegy megvenni amit tényleg kell. Nem csórók hidd el, sőt... én ezeken jókat röhögök :).
Csak kíváncsi voltam hogy reagál rá apuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!