Igazából nem akciósak az akciós pelusok észrevettétek?
Figyelt kérdés
Nagyon alaposan szét kell néznem mostanába mert majdnem megjártam egy párszor, giga mega szuper nagy pelusok, ha akciósak is drágábbak, mint a kisebb nem akciós pelusok. Mostmár a darabárakat nézem és néha megdöbbenek.2011. aug. 26. 17:14
1/9 anonim válasza:
igen, és nem csak a pelenkával van így.
2/9 anonim válasza:
mindig darab árat nézek teljesen mindegy h mennyi a csomag ára
az ált nem csap be :-))
3/9 anonim válasza:
Persze, mindennel így van.., én már csak a darabárakat, kilós/liter/stb. árakat nézem: pelus, tápszer, bébiétel, mosószer, stb, mindennél.
4/9 anonim válasza:
Ezért nem veszek a dm-ben liberót még kuponnal sem, amikor 37.-Ft/db áron kapok I. oszt. junior pelenkát...
5/9 anonim válasza:
Én is mindig darab árat nézek. :)Pospsitörlőnél, darabos dolgoknál is.
Nekem legjobban még mindig a dm jön be, mert a kuponokkal sokkal kevesebb, mint máshol. A faluban egy köpésre van ez az üzlet, a hiper-szuper-mega-giga-akciós pelusért pedig el kell menni valamelyik nagyáruházba, ami benzin, tehát már ráfizetés. Egyébként ritkán van mondjuk fizetésnap körül a nagy pelusakció. Hónap végén csak végszükség esetén veszek pelenkát. :)
6/9 anonim válasza:
Hogyne! Mindig egységárat nézek(/db, kg, l, stb..), hálás is vagyok annak aki kitalálta, hogy rá kell írni az árcédulákra .Igaz, mindig ezt tüntetik fel a legkisebb betűkkel!:) Így számolgatni sem kell! De sajnos az esetek legalább 70%-ban az akciós, mega-giga kiszerelések (legyen az pelus, törlő, kóla...) drágábban jönnek ki. Ezt főleg a Tescoban és a Coraban vettem észre.
7/9 anonim válasza:
csak még azzal kell vigyázni nem amikor az "egység" nem egységes. láttam ilyet is az egyik db-ra volt a másik méterre, így megint nem lehet összehasonlítani
8/9 anonim válasza:
Én se nézem soha, hogy a csomag ára mennyi, csak a db árat, hogy az mennyi. 36ft felett még nem nagyon vettem pelenkát, és nem tesco gazdaságost vásárolok. Pampers, Huggies, Baby Love, mindig nézem, hol van akció. Most dm-ben vettem utoljára Huggies midit, 36ft/db volt akciósan és kuponnal 30ft-ra jött ki két csomag esetén.
9/9 anonim válasza:
Szintén db/kg/l árat nézek. :)
Becsapósak ám, figyelni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!