Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyósnak?

Hogy mondjam meg anyósnak?

Figyelt kérdés

1 hete késik a mensesem, csináltam két terhességi tesztet ami negatív volt.

Fogamzásgátlót abbahagytam 3 év szedés után, ezelőtt 3 hónappal.Azóta óvszerrel védekezünk a párommal.És még így óvszerrel sem megy el bennem, előtte kiveszi.

De a mensesem mégsem jön meg.Annyira ideges vagyok e miatt, még soha nem hagyott ki egy hónapot sem.

Anyósjelöltem védőnő, és ha egyszer is rosszul éreztem magam, valamikor egyből azt hitte,hogy terhes vagyok.

Annyira fél attól,hogy teherbe esek valamikor,de nem értem,hogy miért.

Pedig már nem olyan fiatal, 55 éves, apósom meg 60.

Unokájuk még nincs, olyan mintha attól tartana anyósom,hogy ettől öregebb lenne, vagy nem tudom.

Félek neki megmondani,hogy holnap menni akarok nőgyógyászhoz,mert egyből azt fogja gondolni,hogy terhes vagyok, és félek a reagálásától.

A párommal most ott lakunk náluk, de 1 hónapon belül költözünk el,mert már a mi házunk is elkészült.

Egyszer anyósom azt mondta, hogy addig nem szülhetek míg ott vagyunk az ő házukban.

23/N

2012. ápr. 17. 08:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mitőlfélsz? 1 hónapmúlva költöztök,a gyerekek pedig a tudomány mai állása szerint 9 hónapra születnek.

Nem fogsz az anyós házába szülni

2012. ápr. 17. 10:00
 22/24 A kérdező kommentje:

Még nem vagyunk házasok, úgymond jegyben járunk mert már megkérte a kezem.

Nem értem én sem,hogy a párom miért akarja annyira,hogy az édesanyja tudja hogy megyek a nőgyógyászhoz.

Én sem szívesen mondom el neki,mivel ez csakis rám tartozik.

De tudom,hogy ha holnap este későn érek haza,mivel délután megyek a dr.nőhöz, akkor egyből kérdezik majd, hogy merre voltam, és miért.

Nem elég,hogy anyósom kérdezi,de akkor már após is, és a párom bátyja is.

Igen ott élek nálunk, és nem 6 éve, hanem 1 éve lakom itt náluk, most pedig megyünk külön a sajátunkba 1 hónapon belül.Amit már alig várok!!!

A páromnak is sok mindenbe beleszólnak.A páromnak nincs munkahelye, hanem otthon dolgozik a családi gazdaságban.

És az apja irányítja a dolgokat, a párom pedig dolgozik a tesójával együtt.Majd ha különmegyünk akkor lesz a páromnak is havi fizetése, amit majd az apja fizet neki.

De így míg ott vagyunk nagyon úgy veszem észre,hogy a páromnak is beleszólnak a dolgaiba.

Szerintem valahogy így fogom megmondani,ha a párom annyira szeretné,hogy az anyja tudja hová megyek:

"Holnap megyek a nőgyógyászatra, ezért majd később fogok hazaérni"...Valahogy ennyit gondoltam, hogy megmondanék.

De tudom,hogy anyósjelölt egyből elkezd gondolkodni, hogy terhes vagyok-e és azért megyek, vagy majd rákérdez esetleg.

2012. ápr. 17. 13:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Mond azt egyszerűen, ha rákérdez, hogy éves szűrésen, ellenőrzésen voltál. Azt meg, hogy anyósod ebben az ügyben mit gondol ne érdekeljen. A saját testeddel kapcsolatos dolgaid hadd legyen már a te dolgod! Attól, hogy védőnő az anyuka, azaz férjed szerint mindent tud, az 100%, hogy nem anyósod fogja megmondani neked, hogy terhes vagy-e, mivel nem NŐGYÓGYÁSZ. Ugyan ebben az esetben mit tud segíteni?! A férjed meg ha kiakad ezen már megbocsáss de nem normális... Főleg ha ennyire ellenőrizgetnek, hogy mikor hol voltál, hogy még az apósnak, meg az urad bátyjának is tudni kell mindenről... Egy picit legyen már tartásod! :) Az anyósnak annyiból igaza van, hogy ne az ő házába szülj, de ha meg azt nézzük, hogy 1 hónap múlva költöztök, még ha terhes is vagy akkor mi van? Nem egy hónap alatt bújik ki a baba az anyós házába! Szóval fel a fejjel és szépen állj ki magadért!
2012. ápr. 17. 14:13
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat! :)
2012. ápr. 17. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!