A vőlegényemet az anyósom hülyének nézni, minden szarért ugráltatja, de persze ő nem veszi észre, mert hülye. Ő az egyetlen gyereke, és ez a legrosszabb, mint tudjuk... Na, az anyós már számon kérte rajtam, hogy én miért nem megyek... Hozzáteszem, tavasszal sokat dolgoztam a kertjükben, már akkor is leégtem, hogy hámlott a hátam, ami soha nem fordult még elő velem! ... De nyáron, 38 fokos hőségriadóban, pláne vasárnap szó sincs arról, hogy kimenjek... Ezért pikkel rám. Normális, hogy ilyenkor dolgoztatni akar?? Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel...
Nem olvastam végig a válaszokat, így nem tudom hol tart a dolog. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ép eszű ember, akinek szabad a vasárnapja 38 fokban, az vagy vízparton van ÁRNYÉKBAN, vagy otthon a lakásban 8 ventillátorral (vagy klímával).
2012. júl. 1. 09:16
32/95 A kérdező kommentje:
A zsidózó választ jelentettem.
Mi az, hogy "nem akarsz dolgozni stb"? Olvastad, amit írtam?? Hogy tavasszal mi volt???
2012. júl. 1. 09:40
33/95 A kérdező kommentje:
Milyen "ennyire más családi körülmények"? Az, hogy ha nem akarok valamit, akkor meg kelljen erőszakolnom magamat, hogy megtegyem? Nem, nem akarok 40 fokban kint lenni, ennyi! Nem kérek a terméséből, és így korrekt! Akkor lenne nem az, ha ennék belőle!
2012. júl. 1. 09:42
34/95 anonim válasza:
Kérdező! Abban benne lennél, amit írtam (és talán más is), hogy előre szóljon az anyós, hogy hétvégén meló lesz és akkor le tudtok utazni hozzá hétvégére és korán (ill. késő délután, mikor már nincs olyan meleg) segítetek neki a kerti munkában? Válaszolj már légyszi!
2012. júl. 1. 09:44
35/95 anonim válasza:
Itt nem az a gond hogy nem mégy,ez érthető,nem is kell menned.Akkor mész ha akarsz.
De nem gondolod hogy azzal ha a párodnak ad kaját rajtad is segit?mert azt hangoztatod hogy te nem fogadsz el semmit,de TI elfogadjátok,azaz a párod eszik a főztjéből.Ne érts félre nem azt mondom hogy ezért neked most el kellene menni kapálni csak ne irj olyat hogy ez neked nem segitség mert igenis az.
2012. júl. 1. 09:46
36/95 anonim válasza:
Most kiírtál egy kérdést, amire azt vártad,hogy mindenki bólogat neked.Nem így lett. Talán el kellene gondolkodni, hogy mit csinálsz te rosszul,
2012. júl. 1. 09:50
37/95 anonim válasza:
ott rohadjon meg a kert, ahol van! Ilyen melegben még csak rá sem néznék. Se itthon, se máshol. El van az a gaz ott pár napig, amíg hűvösebb lesz.
2012. júl. 1. 09:51
38/95 A kérdező kommentje:
09:44
Elnézést, csak annyi őrjöngés van itt, hogy nem is tudom elolvasni mindet.
Ez nem megoldható, mivel egyszobás a ház, és két db kiságy van benne. Már régen is javasoltam, de már akkor mondták, mikor én még először mentem, hogy ez így nem lesz jó, mert nincs hely.
2012. júl. 1. 09:52
39/95 anonim válasza:
És szerintem a többségnek az anyja főztje a legfinomabb, hisz azon nőtt föl, az nála az alap, ahhoz hasonlít mindent. És valószínűleg a fiú előbb mond nemet a barátnőjének, mint a mamának. (Amíg ez így van, addig a mama "áll nyerésre".)
Az anya helyében pedig alapból a fiamat sem ugráltatnám, de hogy számon kérjem a kedvesét, hogy miért nem jön... lehet, hogy az én családom fura, de nálunk csak a suliban volt számonkérés.
2012. júl. 1. 09:54
40/95 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint nem az, mert saját pénzemből élek. A többi része személyes dolog, és bár így ködös, de személyes dolgokat még így névtelenül sem akarok kiteregetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!