Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?
Akkor egyszerű.Főzől te a párodnak és akkor egyikőtök se megy segiteni.Megveszed a tököt és megfőzöd.
Anyósnak megmondani hogy nem kell akkora kert mert ti ellátjátok magatok,csak saját részre termeljen,néha elmegy a párod segiteni.
Nekem is van kertem,az hogy pár hete gyomláltad ki az semmit nem jelent,én hetente nyesőzők,mert a paré nől mint a gomba,kár hogy nem lehet valamire hasznositani.
Ha igy áll a dolog akkor jobb ha vége lesz ha ezt is nem tudod elfogadni,a párod mindig ilyen lesz.Sosem fogtok jól kijönni egymással,majd talál egy olyat aki segit neki,te pedig találsz egy olyat akinek nincs kihasználós anyja.
Nem olvastam eddig a hozzászólásokat.
Én se mennék kapálni se 40 fokban, se 20-ban (a családom se tette, soha senkinek nem volt földje). Városi volt mindenki.
Életemben nem kapáltam, így nem is tudok, s még az anyós kedvéért se tenném!
Azért tanultam, szereztem diplomákat, hogy ilyen munkát ne kelljen végeznem (nem nézem le, aki földet művel, de én nem az a típus vagyok, nem is bírnám).
Szerintem tisztázd vele, hogy Te nem fogsz kapálni 40 fokban!
Amúgy 4 gyerekes (tehát tudom mi a munka) 42N
10:33
Nem tudom, van-e olyan, aki csak úgy ugrálna hétvégente, 40 fokban, 5 perces "szünetekkel"... Ezt ők is tudják. Eleve én vagyok az első (!) a párom eddigi barátnői közül, aki kiment oda...
10:37
Ez így van. A segítség természetes, hogy segít az ember, de mindennek van határa...
Én se olvastam a válaszokat, de bizony ki nem mennék ilyen melegben kapálni. Max. hajnalban.
Azt se tudom mi lesz velem, ha lesz munkám, fizikailag rosszul vagyok a melegtől... (gyengeség, szédülés, hányinger)
Nem tudom, van-e olyan, aki csak úgy ugrálna hétvégente, 40 fokban, 5 perces "szünetekkel"...
Biztos hogy lesz,különben meg ha nem lesztek együtt,mit érdekel az már téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!