Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennétek kapálni az anyósna...

Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?

Figyelt kérdés
A vőlegényemet az anyósom hülyének nézni, minden szarért ugráltatja, de persze ő nem veszi észre, mert hülye. Ő az egyetlen gyereke, és ez a legrosszabb, mint tudjuk... Na, az anyós már számon kérte rajtam, hogy én miért nem megyek... Hozzáteszem, tavasszal sokat dolgoztam a kertjükben, már akkor is leégtem, hogy hámlott a hátam, ami soha nem fordult még elő velem! ... De nyáron, 38 fokos hőségriadóban, pláne vasárnap szó sincs arról, hogy kimenjek... Ezért pikkel rám. Normális, hogy ilyenkor dolgoztatni akar?? Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel...
2012. júl. 1. 07:19
 51/95 anonim ***** válasza:
53%

Akkor egyszerű.Főzől te a párodnak és akkor egyikőtök se megy segiteni.Megveszed a tököt és megfőzöd.

Anyósnak megmondani hogy nem kell akkora kert mert ti ellátjátok magatok,csak saját részre termeljen,néha elmegy a párod segiteni.

2012. júl. 1. 10:21
 52/95 A kérdező kommentje:
Eleve a párom nem mondana ilyet, mert soha nem mondana ellent az anyjának, pedig neki sincs sok kedve állandóan szaladgálni, olykor munka után is, de nyúl. És pont ez lesz, ami miatt lehet, hogy vége lesz, mert nem bírom az örökös meghunyászkodását, meg az "anya istenítését", mert amit az anyja mond vagy csinál az mindig úgy jó. Persze, mindenki az anyjában bízik a legjobban meg rá hallgat, de hogy ennyire ne legyen objektivitása, az már durva. Meg az anyja a magáét is csináltatná, nem ő csinálná, szóval ennyi. Meg nem is értem, mert nem nagy kert, alig lehet benne valamit elültetni, mert nincs hely, viszont annyi munka van vele... Olyan gazos, hogy pár hete gyomláltam ki, és már mondják, hogy térdig ér benne... Ennek semmi értelme így azért, hogy egy kiló hagymát megtermeljenek, amit 100 ft-ért is meg lehet kapni, mert többféle dolog van, de mindenből kevés. Például én a tököt, mint főzelék nem szeretem, de rántva megeszem, és ezt még régebben említettem is. De ez persze nem zavarta őket, ők ugyanúgy az egészet bedarálták főzeléknek. Azóta meg még jobban meggondolom, hogy mit mennyit segítek...
2012. júl. 1. 10:27
 53/95 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is van kertem,az hogy pár hete gyomláltad ki az semmit nem jelent,én hetente nyesőzők,mert a paré nől mint a gomba,kár hogy nem lehet valamire hasznositani.

Ha igy áll a dolog akkor jobb ha vége lesz ha ezt is nem tudod elfogadni,a párod mindig ilyen lesz.Sosem fogtok jól kijönni egymással,majd talál egy olyat aki segit neki,te pedig találsz egy olyat akinek nincs kihasználós anyja.

2012. júl. 1. 10:33
 54/95 anonim ***** válasza:
70%

Nem olvastam eddig a hozzászólásokat.

Én se mennék kapálni se 40 fokban, se 20-ban (a családom se tette, soha senkinek nem volt földje). Városi volt mindenki.

Életemben nem kapáltam, így nem is tudok, s még az anyós kedvéért se tenném!

Azért tanultam, szereztem diplomákat, hogy ilyen munkát ne kelljen végeznem (nem nézem le, aki földet művel, de én nem az a típus vagyok, nem is bírnám).

Szerintem tisztázd vele, hogy Te nem fogsz kapálni 40 fokban!

Amúgy 4 gyerekes (tehát tudom mi a munka) 42N

2012. júl. 1. 10:37
 55/95 A kérdező kommentje:

10:33

Nem tudom, van-e olyan, aki csak úgy ugrálna hétvégente, 40 fokban, 5 perces "szünetekkel"... Ezt ők is tudják. Eleve én vagyok az első (!) a párom eddigi barátnői közül, aki kiment oda...

2012. júl. 1. 10:44
 56/95 A kérdező kommentje:

10:37

Ez így van. A segítség természetes, hogy segít az ember, de mindennek van határa...

2012. júl. 1. 10:45
 57/95 anonim ***** válasza:
70%

Én se olvastam a válaszokat, de bizony ki nem mennék ilyen melegben kapálni. Max. hajnalban.

Azt se tudom mi lesz velem, ha lesz munkám, fizikailag rosszul vagyok a melegtől... (gyengeség, szédülés, hányinger)

2012. júl. 1. 10:45
 58/95 A kérdező kommentje:
Pont ez van velem is. Egyszerűen érzem, hogy forr az agyam. Minden bajom van. erre rátetéz, hogy, mint írtam, anyukám sohasem engedte, hogy indokolatlanul kint legyek, pláne órákig. Csak ezt ugye azok, akik bírják, nem értik meg, szerintük ilyen "nincs is", meg kényesség csak stb. Pedig mindenki elhiheti, hogy én egy konfliktuskerülő személyiség vagyok, szóval inkább mennék, csak ne legyen balhé, de van amit én sem teszek meg... Ennyire nem vagyok csicska típus..
2012. júl. 1. 10:51
 59/95 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, van-e olyan, aki csak úgy ugrálna hétvégente, 40 fokban, 5 perces "szünetekkel"...

Biztos hogy lesz,különben meg ha nem lesztek együtt,mit érdekel az már téged.

2012. júl. 1. 10:52
 60/95 anonim ***** válasza:
41%
Nem hogy anyósnak, de édesanyámnak sem megyek kapálni. Sem 40 fokban, sem "normális" időben. Ami kell, azt megveszem a piacon, nem fogok kínlódni vele.
2012. júl. 1. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!