Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennétek kapálni az anyósna...

Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?

Figyelt kérdés
A vőlegényemet az anyósom hülyének nézni, minden szarért ugráltatja, de persze ő nem veszi észre, mert hülye. Ő az egyetlen gyereke, és ez a legrosszabb, mint tudjuk... Na, az anyós már számon kérte rajtam, hogy én miért nem megyek... Hozzáteszem, tavasszal sokat dolgoztam a kertjükben, már akkor is leégtem, hogy hámlott a hátam, ami soha nem fordult még elő velem! ... De nyáron, 38 fokos hőségriadóban, pláne vasárnap szó sincs arról, hogy kimenjek... Ezért pikkel rám. Normális, hogy ilyenkor dolgoztatni akar?? Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel...
2012. júl. 1. 07:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
60%

Ha most nem tudok tízezret adni,de nagyon szeretnék valahogy segíteni,akkor adok ezret,az is több,mint a semmi.Vagyis nem megyek délután kettőkör kapálni 38 fokban,mert nem bírom a napot és nem akarok leégni,az nem jelenti azt,hogy esetleg nem megyek 7-kor,amikor már nem lesz bajom és ami tőlem telik azt megteszem,mert segíteni szeretnék,a korlátaim ellenére.

Csak hozzálláson és intelligencián múlik,hogy ki hogy kommunikálja le ezt a dolgot.Az "ezeknek én két fadarabot sem teszek keresztbe" hozzáállás nem vezet sehova,csak egy tarthatatlan állapotra,amire a kapcsolat is rámehet.Nem kell engedni,hogy kihagynáljanak,nem kell baleknek lenni,de ha akarom,akkor meg tudom oldani,hogy lássák nem ellenük szól a dolog és igyekszem,hogy megtaláljam az egyensúlyt.

2012. júl. 1. 20:28
 92/95 anonim ***** válasza:
39%
Hát akkor kedves utolsó, menjél és kapáld minden hétvégén más kertjét.
2012. júl. 2. 00:15
 93/95 anonim ***** válasza:
38%
78% Mivel nem értetted meg,amit írtam,így nincs miről beszélnünk.
2012. júl. 2. 09:32
 94/95 anonim ***** válasza:
64%

Dehogy mennék.

Egész hétvégén annyit birtam csinálni hogy feküdni egyik helyről a másikra és félóránként zuhanyozni meg inni a jégkockás kólát ,enni a jégkrémet.

Utálok a kertben bármit csinálni,falun nöttem fel,gyűlölöm.Rengeteget tanultam azért hogy most jó munkahelyen jó fizut kapjak,eszem ágában nincs 40fokban hőségriadóban égetni magam.Egy zakkant anyós kedvéért se.

2012. júl. 2. 09:44
 95/95 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom felétek mi a szokás de én anyum pl. alapból nem kérné a menyét,hogy dolgozzon a kertben,fõleg 40 fokban. Sógornõm persze így is sokat segít házimunkában,még le is mossa a kocsit DE este. Anyum pedig minden reggel kijelenti,hogy ha lehet ne menjünk egyátalán sehova. Anyósod hogy tud kimenni?! Nem lesz rosszul? :O
2012. júl. 3. 14:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!