Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?
Ha most nem tudok tízezret adni,de nagyon szeretnék valahogy segíteni,akkor adok ezret,az is több,mint a semmi.Vagyis nem megyek délután kettőkör kapálni 38 fokban,mert nem bírom a napot és nem akarok leégni,az nem jelenti azt,hogy esetleg nem megyek 7-kor,amikor már nem lesz bajom és ami tőlem telik azt megteszem,mert segíteni szeretnék,a korlátaim ellenére.
Csak hozzálláson és intelligencián múlik,hogy ki hogy kommunikálja le ezt a dolgot.Az "ezeknek én két fadarabot sem teszek keresztbe" hozzáállás nem vezet sehova,csak egy tarthatatlan állapotra,amire a kapcsolat is rámehet.Nem kell engedni,hogy kihagynáljanak,nem kell baleknek lenni,de ha akarom,akkor meg tudom oldani,hogy lássák nem ellenük szól a dolog és igyekszem,hogy megtaláljam az egyensúlyt.
Dehogy mennék.
Egész hétvégén annyit birtam csinálni hogy feküdni egyik helyről a másikra és félóránként zuhanyozni meg inni a jégkockás kólát ,enni a jégkrémet.
Utálok a kertben bármit csinálni,falun nöttem fel,gyűlölöm.Rengeteget tanultam azért hogy most jó munkahelyen jó fizut kapjak,eszem ágában nincs 40fokban hőségriadóban égetni magam.Egy zakkant anyós kedvéért se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!