Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennétek kapálni az anyósna...

Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?

Figyelt kérdés
A vőlegényemet az anyósom hülyének nézni, minden szarért ugráltatja, de persze ő nem veszi észre, mert hülye. Ő az egyetlen gyereke, és ez a legrosszabb, mint tudjuk... Na, az anyós már számon kérte rajtam, hogy én miért nem megyek... Hozzáteszem, tavasszal sokat dolgoztam a kertjükben, már akkor is leégtem, hogy hámlott a hátam, ami soha nem fordult még elő velem! ... De nyáron, 38 fokos hőségriadóban, pláne vasárnap szó sincs arról, hogy kimenjek... Ezért pikkel rám. Normális, hogy ilyenkor dolgoztatni akar?? Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel...
2012. júl. 1. 07:19
 41/95 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ez nem volna akadály. Ha így nem akarja anyós, akkor nem mennék 40 fokba kapálni, ez egyértelmű. Mondták... Anyós és a párod mondta? Nagyon nincs rendben a ti "családi életetek", én elgondolkoznék azon, hogy érdemes-e így. Benned is van bőségesen hiba, már amennyit az itt leírtakból tud az ember következtetni, mert anyósod mindenben rossz, így azonban a kapcsolatotok sem lesz soha jobb. Azt ugyan nem tudom, hogy anyós tett-e bármit azért, hogy közelebb kerüljön hozzád, de te szerintem sokat nem tettél, hogy a köztetek lévő falat lebontsátok. Így pedig hosszú távon nem fog működni ez a "családi élet".
2012. júl. 1. 09:57
 42/95 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként annyira kíváncsi vagyok, a válaszolók közül hányan rohannának örömmel anyósnak - vagy akárkinek - ma segíteni. Mivel nem vészhelyzetről van szó, szerintem a csendesebbik fele húzná a száját, és úgy menne, a bátrabb meg szólna, hogy anyuka, nem érne rá jövő héten...
2012. júl. 1. 09:57
 43/95 anonim ***** válasza:
100%
Akkor külön konyhán vagytok?Mindenki magának szerez a kaját?
2012. júl. 1. 09:58
 44/95 A kérdező kommentje:

09:57

Teljesen egyetértek, nem tudom, mire ez a képmutatás. Ez nem munka, hanem emberkínzás. Már a múltkor is rettenet rosszul voltam, és ilyen 5-10 perc "pihenők" voltak, komolyan, mint valami rabszolgaságban. Nem is értettem, hogy ezt most hogy gondolták... És már elsőre ez volt, akkor május volt, és már akkor lesültem és hámlott a hátam stb. Amikor hazalátogattam anyukámékhoz, egész idő alatt pólóban voltam, nehogy rákérdezzenek, mi a fenét csináltam, hogy így nézek ki...

2012. júl. 1. 10:04
 45/95 A kérdező kommentje:

09:58

Igen.

2012. júl. 1. 10:04
 46/95 anonim ***** válasza:
60%

Anyósod tisztában van azzal hogy te nem eszed meg a főztjét?neked is küld vagy csak a párodnak?

A párod jogosan segit az anyjának ha ő is kap valamit tehát ételt,ez nem ugráltatás csak simán adok kapok játék,normális családban ez igy működik.

2012. júl. 1. 10:14
 47/95 anonim ***** válasza:
64%

Menne a fene melózni ilyen melegben!

Ha anyám megkérné mennék, mert szeretem, és a fele kaját mi kapjuk, akkor már dolgoznék érte, de ha nem kapok belőle semmit, csak dolgozzak akkor felejtős. Na meg ebben a melegben? Este, vagy hajnalban ha nincs mellette igazi állásom oké. De így csak az a "dolgom", hogy a borsót kiszemelgessem. :)

Más javaslat:

Ha már ennyire megy a hiszti, mi lenne, ha mondjuk a leszedett dolgokat válogatnád, zöldbabot apróznád, amiket üvegbe tesznek befőznéd. Lényegében segítenél, nem is rabszolgamunkát, és nem a tűző napon. Én is ezeket csinálom inkább, ahogy anyám is. Apa aki munkanélkülinek számít pedig szedeget, meg kapál.

2012. júl. 1. 10:15
 48/95 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy azokat az ételeket nem szeretem eleve. Nem az egyszer-kétszeri alkalom az ugráltatás, hanem a folyamatos, gyere már mert... Mindig van valami. Kb már egy hónapja nem volt egy nyugodt hétvégénk.
2012. júl. 1. 10:16
 49/95 A kérdező kommentje:

10:15

Igen, csak ezeket pont az "anyós" csinálja...

2012. júl. 1. 10:17
 50/95 A kérdező kommentje:
Én is mennék, ha a saját anyám kérné, de nem ilyen helyzetben. Ezért írtam fentebb, hogy "még az anyámnak sem mennék", mert indokolatlan a helyzet most, mivel pár nap nem oszt nem szoroz már... De az én anyám eleve nem kérne ilyet, mert tudja, hogy kell a pihenés is, főleg ilyen időben.
2012. júl. 1. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!