Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?
Figyelt kérdés
A vőlegényemet az anyósom hülyének nézni, minden szarért ugráltatja, de persze ő nem veszi észre, mert hülye. Ő az egyetlen gyereke, és ez a legrosszabb, mint tudjuk... Na, az anyós már számon kérte rajtam, hogy én miért nem megyek... Hozzáteszem, tavasszal sokat dolgoztam a kertjükben, már akkor is leégtem, hogy hámlott a hátam, ami soha nem fordult még elő velem! ... De nyáron, 38 fokos hőségriadóban, pláne vasárnap szó sincs arról, hogy kimenjek... Ezért pikkel rám. Normális, hogy ilyenkor dolgoztatni akar?? Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel...2012. júl. 1. 07:19
71/95 A kérdező kommentje:
Tévedésben vagy, mert ezek nem kifogások, hanem TÉNYEK. Hát ha az anyja még akkor is küldözgeti majd a főztjét, akkor biztos.
2012. júl. 1. 13:31
72/95 anonim válasza:
Én sem mennék ki 40 fokban a tűző napra kapálni. Meg úgy egyébként sem, a kapálás férfimunka. Nagyon szívesen szemezem a borsót és vagdalom a zöldbabot, de nem fogok kapálni, se 15 se 40 fokban, főleg, ha nem a saját kertemről van szó..
73/95 anonim válasza:
Olvasd el mégegyszer! Én nem mondtam, hogy kifogások, csak hogy annak TŰNNEK és gondolom ezzel az anyós is így van. Elmondtam a véleményemet, ennyi.
74/95 anonim válasza:
Nem is olvastam végig a kommenteket .. nem érdekel a sok hülye mocskolódás...
Én teljesen igazat adok neked. A fiúk barátnője vagy, nem ingyen napszámos. Ráadásul ilyenkor éppelméjü ember nem megy ki a napra. Olyan meleg van, hogy bele lehet pusztulni.
75/95 A kérdező kommentje:
13:48
Az, hogy neki mi tűnik annak, az az ő baja. Nekem nincs elszámolnivalóm neki, független háztartásban vagyok.
2012. júl. 1. 13:53
76/95 A kérdező kommentje:
13:48
Sajnálom, hogy két "tökéletes, bármikor munkára kész" zsellér lepontozott, de köszönöm, és egyetértek.
2012. júl. 1. 13:54
77/95 anonim válasza:
Ez már rajtad múlik, nekem semmi közöm hozzá. Mint említettem véleményt kértél, én elmondtam a sajátomat, nem hinném hogy bármi rosszat mondtam volna!
78/95 anonim válasza:
Mennék,de úgy dolgoznék,ahogy jónak látom.Reggel elmennék vonattal,ebéd megfőzésében segítenék,együtt ebédelnénk,aztán pihenés,késő délután vagy kora este dolgoznék,amikor már nem tűz annyira a nap.Este felállítanék egy sátrat,abban alhatnánk a párommal,este még lehetne kártyapartit csinálni vagy szalonna sütést.
79/95 anonim válasza:
Ahogy azt előttem írták.
És akkor sem minden hétvégén.
Egyetértek a kérdezővel, a vallásos körítést leszámítva.
80/95 A kérdező kommentje:
14:05
idillinek hangzik, de a valóságban ilyen nincs... Vagyis lehet, de más emberekkel...
2012. júl. 1. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!