Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennétek kapálni az anyósna...

Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?

Figyelt kérdés
A vőlegényemet az anyósom hülyének nézni, minden szarért ugráltatja, de persze ő nem veszi észre, mert hülye. Ő az egyetlen gyereke, és ez a legrosszabb, mint tudjuk... Na, az anyós már számon kérte rajtam, hogy én miért nem megyek... Hozzáteszem, tavasszal sokat dolgoztam a kertjükben, már akkor is leégtem, hogy hámlott a hátam, ami soha nem fordult még elő velem! ... De nyáron, 38 fokos hőségriadóban, pláne vasárnap szó sincs arról, hogy kimenjek... Ezért pikkel rám. Normális, hogy ilyenkor dolgoztatni akar?? Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel...
2012. júl. 1. 07:19
 11/95 A kérdező kommentje:
Már említettem, hogy nem szoktam elfogadni semmit!
2012. júl. 1. 07:46
 12/95 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem így van, mert több kilométerre kell vonattal leutazni oda.... Így mikor odaérsz, már akkor minimum 9 óra van.
2012. júl. 1. 07:47
 13/95 A kérdező kommentje:
A másik, hogy még akkor vonat, buszjegyet is vegyek azért, hogy neki dolgozhassak...
2012. júl. 1. 07:47
 14/95 anonim ***** válasza:
72%
Attól még mehetnél segíteni neki, biztos nem szórakozásból kéri a segítségedet. Biztosan máshogy állna utána hozzád. Így most azt látja, hogy nem dolgozol, és amit ő csinál kaja, az "szar".
2012. júl. 1. 07:48
 15/95 A kérdező kommentje:
Még annyit a "megsüt a nap" dumára, hogy legutóbb épp vásárlásból tartottam hazafelé, és le kellett szállnom a buszról is, mert rosszul lettem a hőségben, hazafelé meg kész káosz volt, előjött a pánikbetegségem is. De ez csak egy példa. Nem bírom a hőséget, eddig egyedül az ő kertjükben égtem le, mert mindig odafigyeltem minimum napvédő krémmel, de akkor sem vittem, mert "egy kis gazolásról" volt szó... Nem egész napos munkáról. Anyámnak nem is mondom ezeket el, mert egyből azt akarná, hogy költözzek innen haza. Ez nem magyarázkodás, csak nem árt ezzel is tisztában lenni.
2012. júl. 1. 07:52
 16/95 A kérdező kommentje:
A másik, hogy nem tudom, mit csinál, de mi júliusban nem ültettünk soha semmit... Ő meg most akar valamit.
2012. júl. 1. 07:55
 17/95 A kérdező kommentje:
Arról nem tehetek, hogy nekem nem ízlik a híííres főztje... Régen párom agyon dicsérte még az elején, aztán mikor belekóstoltam... :S
2012. júl. 1. 07:56
 18/95 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem vagy kora reggel menj ki vagy este fele a hűvősbe. Én bolond lennék kimenni ígyis már most olyan melegem van. Ki ne menj. Mondd neki menjen ki ő 38 fokba:)
2012. júl. 1. 08:03
 19/95 anonim ***** válasza:
96%

9-es vagyok.

Sok mindent lehet ültetni júliusban (pl. zöldbab, saláta, uborka, cékla stb..). Meleg időben pedig jobban oda kell figyelni a kertre, mint egyébként.

Beszéld meg vele, hogy szívesen segítesz, de akkor inkább este, és kérd meg, hogy had aludj náluk. Ha mégiscsak ragaszkodik a nappalhoz, akkor jeges víz, vizes ruha, naptej, sapka, és nagy levegő. Ki tudja, lehet, hogy jobban megismeritek egymást munka közben. Ne akard mégjobban magadra haragítani.

Ha pedig nem ízlik a főztje, akkor sem kell rögtön "szarozni".

2012. júl. 1. 08:06
 20/95 anonim ***** válasza:
80%

Egy válogatós,elkényeztetett csaj vagy! Semmit nem szeretsz,amit az anyós termel vagy főz! Nyilván a te főztöd sem jó a párodnak,csak neked. Ha jó lenne,akkor enne belőle. Ha a mama olyan messze lakik,hogy buszozni kell, akkor hogy hozza naponta az ebédet a fiának?

Én is vallásos vagyok. De ez a "vasárnap nem szabad dolgozni",üres duma. Vasárnap nem főzöl,nem mosogatsz? Vagy az nem munka?

Lusta vagy dolgozni,ennyiről van szó.

Ilyen mentalitással egy férfi sem fog melletted megmaradni.

2012. júl. 1. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!