Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?
fura dolog ez a hőségriadó...akinek dolgozni kell,az dolgozni fog, nem akarás kérdése. gondolom anyósod is azért kért segítséget mert fontos megcsinálni a földet.
emellett a vallásos részt megértem, ezt próbáld neki elmagyarázni, biztos meg fogja érteni
(persze,ha nem olyan stílusban adod elő,mint ahogy most ide írtál)
ma 07:26
Nem, mivel azt is tudni kell, hogy ő még mindig főz a páromnak... Tehát küldözgeti a kaját neki, így én főzök itthon, de csak magamnak, mert ő az anyjáét eszi, mondván: ő nem tud vele mit csinálni, ha küldi (pl a kertjükben termett tökből főzeléket stb, amiket én amúgysem szeretek...), meg a múltkor hozott haza cseresznyét a párom, és az EGÉSZ rothadt volt, tehát nyilván nem eszek belőle, meg amúgy sem szoktam, mert nekem szarul főz, mármint az én ízlésemnek... Meg amúgyis olyanokat termelnek, amiket én utálok: spenót, tök stb.
Én nem tartozom elszámolnivalóval szerintem. Én külön konyhán vagyok, akkor TALÁN mennem kellene, ha ennék belőlük...
Másik: Az én családom is vidéki, és nekünk is van kertünk, földjeink, de kiskorom óta azt láttam nagyanyáméktól is, hogy reggel korán kimentek és 10 felé hazajöttek, mert olyankor NEM szabad kint lenni. És délután pl 4 felé visszamentek. Én a saját anyámnak se csinálnám meg (mondjuk ő nem is kérné...).
Akkor menjetek hajnalban, vagy estefele. Mamámékkal mi is akkor szoktunk kapálni. Akkor is meleg van persze, de mégsem tűz annyira a Nap. Én 20-30 percenként lerakom a kapát, viszek mindenkinek vizet, aztán mehet tovább a munka. Ez több napon keresztül, hárman lassan haladunk, és a legnagyobb hőségben mi se kapálunk.
Muszáj megcsinálni, különben mi lenne a veteményekkel,a kukoricával és a szőlővel!?
Ha pedig nem akarsz dolgozni még hajnalban/estefelé sem, mert meleg és vasárnap van, akkor ne fogadd el majd télen sem a dolgokat!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!