Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennétek kapálni az anyósna...

Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?

Figyelt kérdés
A vőlegényemet az anyósom hülyének nézni, minden szarért ugráltatja, de persze ő nem veszi észre, mert hülye. Ő az egyetlen gyereke, és ez a legrosszabb, mint tudjuk... Na, az anyós már számon kérte rajtam, hogy én miért nem megyek... Hozzáteszem, tavasszal sokat dolgoztam a kertjükben, már akkor is leégtem, hogy hámlott a hátam, ami soha nem fordult még elő velem! ... De nyáron, 38 fokos hőségriadóban, pláne vasárnap szó sincs arról, hogy kimenjek... Ezért pikkel rám. Normális, hogy ilyenkor dolgoztatni akar?? Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel...
2012. júl. 1. 07:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 intrepid ***** válasza:
83%
Óvatos kérdés: a kertben megtermett dolgokból szoktál - e elfogadni ezt, azt?
2012. júl. 1. 07:26
 2/95 anonim ***** válasza:
80%
Megfordítva a kérdést:Saját anyukádnak mennétek segíteni vasárnap,melegben?
2012. júl. 1. 07:31
 3/95 anonim válasza:
85%

fura dolog ez a hőségriadó...akinek dolgozni kell,az dolgozni fog, nem akarás kérdése. gondolom anyósod is azért kért segítséget mert fontos megcsinálni a földet.

emellett a vallásos részt megértem, ezt próbáld neki elmagyarázni, biztos meg fogja érteni

(persze,ha nem olyan stílusban adod elő,mint ahogy most ide írtál)

2012. júl. 1. 07:32
 4/95 A kérdező kommentje:

ma 07:26

Nem, mivel azt is tudni kell, hogy ő még mindig főz a páromnak... Tehát küldözgeti a kaját neki, így én főzök itthon, de csak magamnak, mert ő az anyjáét eszi, mondván: ő nem tud vele mit csinálni, ha küldi (pl a kertjükben termett tökből főzeléket stb, amiket én amúgysem szeretek...), meg a múltkor hozott haza cseresznyét a párom, és az EGÉSZ rothadt volt, tehát nyilván nem eszek belőle, meg amúgy sem szoktam, mert nekem szarul főz, mármint az én ízlésemnek... Meg amúgyis olyanokat termelnek, amiket én utálok: spenót, tök stb.

2012. júl. 1. 07:37
 5/95 A kérdező kommentje:
Saját anyukám nem kérne ilyet, erre akár mérget is vehetsz. Soha nem engedett ki még kiskoromban sem még 30 fokban se.
2012. júl. 1. 07:37
 6/95 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem a férjed, akkor hogyan az anyósod! Csak jelölt nem ? Egyébbként, nem szégyen a munka, a segítség meg jól jöhet, és nem tűnsz lustának! Jaj, hát felégtél, szegénykém, nehogy megsüssön a nap!
2012. júl. 1. 07:39
 7/95 A kérdező kommentje:

Én nem tartozom elszámolnivalóval szerintem. Én külön konyhán vagyok, akkor TALÁN mennem kellene, ha ennék belőlük...

Másik: Az én családom is vidéki, és nekünk is van kertünk, földjeink, de kiskorom óta azt láttam nagyanyáméktól is, hogy reggel korán kimentek és 10 felé hazajöttek, mert olyankor NEM szabad kint lenni. És délután pl 4 felé visszamentek. Én a saját anyámnak se csinálnám meg (mondjuk ő nem is kérné...).

2012. júl. 1. 07:40
 8/95 A kérdező kommentje:
Nem fogom a vasárnapomat ott tölteni. Igen, jelölt, akkor meg főleg nem. De ezt elnézve, nem sokáig fogom bírni, mert megjegyzéseket tesz a hátam mögött, szóval lehet, már nem sokáig lesz már "jelölt" sem... (azt tudni kell, hogy eddig MINDEGYIK meny-jelöltét utálta.. párom mondta...)
2012. júl. 1. 07:42
 9/95 anonim ***** válasza:
92%

Akkor menjetek hajnalban, vagy estefele. Mamámékkal mi is akkor szoktunk kapálni. Akkor is meleg van persze, de mégsem tűz annyira a Nap. Én 20-30 percenként lerakom a kapát, viszek mindenkinek vizet, aztán mehet tovább a munka. Ez több napon keresztül, hárman lassan haladunk, és a legnagyobb hőségben mi se kapálunk.

Muszáj megcsinálni, különben mi lenne a veteményekkel,a kukoricával és a szőlővel!?

Ha pedig nem akarsz dolgozni még hajnalban/estefelé sem, mert meleg és vasárnap van, akkor ne fogadd el majd télen sem a dolgokat!

20/l

2012. júl. 1. 07:42
 10/95 anonim ***** válasza:
95%
Menj korán reggel, mikor épphogy hajnalodik.Akkor egész jó idő van! "Na mama, jöttem kapálni, menjünk együtt." Ha szerencséd van, éppen a legmélyebb álmából kelted fel az öreglányt :D Aztán 8 órakor leteszed a szerszámokat, és hazamész.
2012. júl. 1. 07:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!