Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennétek kapálni az anyósna...

Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?

Figyelt kérdés
A vőlegényemet az anyósom hülyének nézni, minden szarért ugráltatja, de persze ő nem veszi észre, mert hülye. Ő az egyetlen gyereke, és ez a legrosszabb, mint tudjuk... Na, az anyós már számon kérte rajtam, hogy én miért nem megyek... Hozzáteszem, tavasszal sokat dolgoztam a kertjükben, már akkor is leégtem, hogy hámlott a hátam, ami soha nem fordult még elő velem! ... De nyáron, 38 fokos hőségriadóban, pláne vasárnap szó sincs arról, hogy kimenjek... Ezért pikkel rám. Normális, hogy ilyenkor dolgoztatni akar?? Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel...
2012. júl. 1. 07:19
 21/95 anonim ***** válasza:
94%
Nem mostanra, hanem a következőkre írom. Beszéld meg anyósoddal, hogy legyen szíves ELŐRE szólni, ha szeretné, hogy segíts neki kapálni. Tehát úgy értem, ha előre szól, akkor LEMENTEK a pároddal vonattal és ott lesztek hétvégén. Így segíteni is lehet, ugyanakkor korán hajnalban ki lehet menni, így a leégéstől sem kell tartanod. Ha így állsz hozzá SOHA nem lesz normális kapcsolatotok, én így kívülről egy hisztis kiscsajt látok, aki mindenért morog, semmi nem felel meg, amit "anyós" csinál, kér. Ez már régen rossz, szerintem ne legyen belőle konkrétan anyós, mert ha így állsz az egészhez, akkor a későbbiekben a konfliktusok csak még jobban eldurvulnak.
2012. júl. 1. 08:08
 22/95 anonim ***** válasza:
90%

Itt rég nem a kapálásról van szó,alapból utálod anyóst és most találtál egy indokot hogy jól kibeszélhesd.

Aki a párjára azt mondja hogy hülye az örülten szerelmes lehet.Egyszóval a párod hülye,anyós se százas,miért nem mégy haza anyuci szárnyai alá?

2012. júl. 1. 08:17
 23/95 A kérdező kommentje:

A "mama" nem hozza, mert a párom hozza el tőle. Ha nem ízlene az enyém, akkor nem enne bele még abba is, amit én csinálok.

Lusta? :)) Ismersz? Tudod, mennyit dolgozok amúgy és mit? :) Nem. Na ugye...

2012. júl. 1. 08:17
 24/95 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, akkor hazamegyek. :) Nem leszek zsarolás áldozata, az biztos.
2012. júl. 1. 08:19
 25/95 anonim ***** válasza:
63%
A stílusod az,ami számomra nem tetsző.Nézd vissza a kommentjeidet.Én-én-én-nekem.Süt belőled a rosszindulat.Nézd,a párod helyében megszakítanám veled a kapcsolatot és ezt tanácsolom neked is.Tudod,ha két ember ennyire más családi körülmények között él,akkor rengeteg surlódás származhat belőle.Hosszú távon vitához vezet,te elvárod a párodtól,hogy ne menjen,ne segítsen,ez neki biztos,hogy problémát jelent érzelmileg.Ebbe bele sem gondolsz?Ez a kapcsolat hosszútávon nem múködőképes.És nem bántani akarlak,csak őszinte voltam.
2012. júl. 1. 08:31
 26/95 anonim ***** válasza:
58%
Milyen zsarolás? Te hisztis lúd....nehogymár leesen a karikagyűrű rólad,hogy megkapálsz egy paprikát. Úúúristen...
2012. júl. 1. 08:31
 27/95 anonim ***** válasza:
47%
Én a helyedben elhúznék és elfelejteném őket. Csináljanak ketten amit akarnak.
2012. júl. 1. 08:46
 28/95 anonim ***** válasza:
65%
38 fokban nem megy senki kapálni. Normálisak az ide írogatók? Ha elfogadod, akkor menned kell...NEM, nem kell menned. Reggel vagy este, amikor nincs olyan nagy hőség, de 38 fokban épeszű ember nem kapál és nem kapáltat mással sem. Sok idióta irkál ide...
2012. júl. 1. 09:08
 29/95 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon úgy néz ki a történet,hogy itt inkább a munkáról van szó nem az hogy meleg van.Te nem akarsz neki segíteni ennyi!Na most ha megmondod neki ezt akkor sem fog másként viselkedni veled mint eddig, marad ugyanazon az állásponton.

Gondolom nem rendszeresen akarja a te segítségedet,de hát ha még a saját anyádnak se segítenél mit várjon az aki nem a rokonod!!

2012. júl. 1. 09:12
 30/95 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező,van valami anyósban amit kedvelsz?vagy alapból utálod?

Külön kasszán vagytok a vőlegényeddel?

2012. júl. 1. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!