Ti mennétek kapálni az anyósnak 38 fokban?
10:52
Igaz. De mint mondtam, az eddigiek sem tolongtak kifelé.
10:52
És pont az a vicces, hogy eddig én voltam az aranyos kislány, hogy milyen szépen dolgozok, meg ügyesen végzem a munkát stb. Egyszer-kétszer nem mentem, és már ez lett. az ember a kisujját nyújtja...
Menne a fene vasárnap 38 fokban kapálni!
Azon sem csodálkozom, hogy az előző barátnők egyáltalán nem mentek ki.
Az is nagyon furcsa, hogy külön kaján vagytok.
A családban segíteni kell egymásnak, de rendszeresen, minden hétvégén ott dolgozni erős túlzás, nem is értem, hogyan várhatja ezt el az anyós jelölt.
Menjetek inkább strandra.
Gondolom, mindketten dolgoztok, én tuti nem kerteznék egész nyáron pár kiló zöldség miatt. Mindenki végezze a saját munkáját. Akinek nincs munkája vagy ez a munkája, vagy nyugdíjas, az el van a kertben, de nekem napi 8-10 óra munka után a hátam közepére sem kéne.
11:17
Köszönöm szépen a válaszát! Talán Ön még jobban érti, miről van szó, mivel anyós.
Igen, el tudja rendezni. Meg segítek én is, csak arról volt szó ugye, hogy azért mindennek van határa, és elég durva, hogy ilyet kér... Ráadásul ebben az időben, mikor mindenkit óva intenek a kintléttől. Nem a munkahelyem az, hogy mennem kelljen. Sőt, még nekem kell fizetni, hogy kijussak. Meg a számon kérés se tetszik... Egyszer-kétszer nem megy az ember és már lehet dumálni... Amúgy nem tudtam volna meg, ha a párom nem szólja el magát, hogy neki állt feljebb pár napja is.
11:31
Igen, főleg, hogy azért nem vagyok még a felesége, hogy akkor most így csicskáztatva legyek... Az a baj, hogy elve túl sokat engedtem már, és már így is hülyének néz. Más női ki sem mentek egyszer sem,talán ők tették jól...
"Az már mellékes, hogy én vallásos vagyok, és eleve úgy voltam nevelve, hogy vasárnap nem szabad dolgozni, vagyis halaszthatatlan fizikai munkát végezni, de ez már csak mellékes, hogy erre sincs tekintettel.."
A szavaidból úgy veszem ki, hogy össze vagytok költözve,talán azért nem gondol a vallásodra,mert akkor az sem oké.
Ja, hát valóban kicsit visszás a vallásosságodra hivatkozva nem dolgozni, de közben együtt élni valakivel házasság nélkül.
Mondd azt, hogy "Ne haragudjon Katika, de nem szeretnék menni, mert rosszul leszek a melegben."
Ennyi. Nem kell kifogásokat keresni, pláne nem ilyen hülyéket.
Nekem is úgy tűnik, hogy nagyon keresed a kifogásokat, már vagy 10-et olvastunk itt, ami önmagában mind megállja a helyét, de így egyik után a másik igencsak azt mutatja, hogy valójában rohadtul nincs kedved hozzá és teszel magasról az egészre, ami persze szintén rendben van valamilyen szinten, de azért igen, egy anyós számára lehet ez sértő érzés.
Hozzátenném, hogy a nagyimnak hatalmas földje van (ami már bérbe van adva, mert nem bírja, mi meg annyira nem értünk sajnos hozzá, hogy egyedül csináljuk), illetve van egy nagy kertje, ami elég az egész család mindennapi zöldség igényére, illetve egy kisebb virágos kert, néhány gyümölcs fa. Ergo világ életében ebből élt, de 4-kor mentek a földre, 9-10 körül már otthon is voltak, főzték az ebédet, délután szieszta és 5 körül vissza a földre, amíg sötétedni nem kezdett! Vagy 40 évig ezt csinálták én is ebben a szellemben nőttem fel. Sokszor voltam kapálásra fogva én is, de a déli kánikulában arra nem engedtek le a kertbe, hogy szedjek néhány szem epret.
A megoldás egyszerű lenne pedig. El kellene mondani, hogy szívesen segítesz, de nem vasárnap, mert a vallásod miatt nem szeretnéd, emellett pedig ha az megfelel, akkor délután kimész néhány órára és ennyi. Abba azért nem szakad bele az ember.
Mondjuk elég fura lehet a kapcsolatotok, én inkább amiatt aggódnék, hogy együtt éltek még is külön esztek. Ez így milyen élet? Ha netán gyereketek lesz, akkor összevesztek azon, hogy melyik kajából ehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!