Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok 17 évesen. Hogy...

Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
16 évesen vesztettem el a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek még most is, akkor 2 éve voltunk együtt. Anyáék is támogatták, sőt, még anya nődokihoz is eljött velem (fogamzásgátló miatt). A fog.gátlót rendesen szedtem, szüneteket betartva, nem vol tolyan, hogy egyszer is rosszul vettem volna be. De mégis megtörtént a baj. Csak nemtudom, hogy mondjam el szüleimnek. Az már biztos, hogy megtartom. Elvetetni nem akarom, ha úgy adódik inkább kihordom, és megszülöm (nem vagyunk milliomosok, de természetesen erre telne). Hogy mondjam el a szüleimnek?
2012. jan. 3. 18:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/139 anonim ***** válasza:
64%

"Ha nincs hova, mire szülni azt a gyereket, akkor felelősségteljesebb elvetetni. "

Én pedig azt mondom, hogy ha nincs hova, mire szülni azt a gyereket, akkor felelősségteljesebb gyógyszerrel és gumival védekezni, vagy nem élni szexuális életet.

2012. jan. 4. 00:01
 72/139 anonim ***** válasza:
64%

Ha tanultál statisztikát, tudod, hogy egy minimális esély gumi és óvszer mellett is van teherbeesésre.

Ennyi erővel meg gázolásért, ittas vezetésért ne ítéljünk el senkit, mert mi, józan, felelősségteljes emberek úgy ülünk a volán mögé, hogy ismerjük a következményeket, hogy bármikor belénk jöhet egy őrült.

2012. jan. 4. 00:04
 73/139 anonim ***** válasza:
4%
Egy minimális esély? És mekkora pontosan?
2012. jan. 4. 00:13
 74/139 anonim ***** válasza:
4%

Nem vagyok otthon a fogamzásgátlásban, úgyhogy halvány lila gőzöm sincs, nem ismerem a százalékos esélyeket.

De már találtam egy nőt egy fórumon, aki így esett teherbe. Nem lehetetlen.

2012. jan. 4. 00:54
 75/139 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Először is: NAGYON tisztellek azért, hogy vállalod a gyermekedet!!! Mélységesen egyetértek, hogy babát nem pusztítunk el, még ha "véletlenül" lett, akkor sem (hozzáteszem, ezért a véleményemért itt nagyon lehurrogtak egyszer).

Nem könnyű ilyen fiatalon anyukává válni, de majd szépen felnősz a feladathoz, komoly lány vagy, és tudom, hogy szuper édesanyja leszel a kisbabádnak!

Minden jót Neked, Nektek, legyetek nagyon boldogok!

:)

2012. jan. 4. 01:01
 76/139 anonim ***** válasza:
37%

Szia!

Tök jó, hogy most úgy gondolod, hogy te aztán tökéletes anyuka leszel 17 évesen és megtartod és melletted lesz a párod is és egyéb.

A szerencsétlen szüleid meg dolgozzanak csak, mert te nem voltál képes elvetetni a még nem is élő gyerekedet.

A párod el fog hagyni, ne izgulj...

2012. jan. 4. 01:56
 77/139 anonim ***** válasza:
39%

Talán mert azok már megszülettek? Talán azért? Mert azok élnek??

Amit kivesznek az meg egy sejtcsomó, semmi más.

De mindegy. A kérdés nem ez.

Hogy mondtad el a szüleidnek? Mit szóltak? Még mindig megtartod?

2012. jan. 4. 02:41
 78/139 anonim ***** válasza:
79%
Na mi volt?
2012. jan. 4. 08:35
 79/139 anonim ***** válasza:
10%

Ezt a kérdező két egymást követő kommentje... Nem kamuszagú... ááá nem.

"A kérdező kommentje:

Oké, asszem eléjük állok. Barátomat már áthívtam, máris itt van, és akkor 4-en fogunk beszélni. Igazatok van, előbb talán tőlük kérdezem meg, hogy hogyan tovább, és ha ők támogatnak, akkor meg fogom tartani. Csak annyira benne vagyok abban, hogy megtartom. Egyszerűen amióta tudom mi az az abortusz, azóta elhatároztam, hogy nem fogok elvetetni babát. Igen, voltam dokinál, ő nézett meg. Egyébként nemtudom, hogy hogyan történt. Még a naptáramba is vezettem a napokat. És egyáltalán nem emlékszem olyanra, amikor kihagytam volna."

"A kérdező kommentje:

Elnézést, azt kifelejtettem: Dianne35-Gracial fog.gátlót szedtem. Úgy tudtam, hogy nagyon megbízható. A barátom 10 perc, és itt lesz. Egyébként a barátom 19 éves. Így munkája még nincs, fősulira készül."

2012. jan. 4. 09:01
 80/139 anonim ***** válasza:
70%

"Ha tanultál statisztikát, tudod, hogy egy minimális esély gumi és óvszer mellett is van teherbeesésre. "

Az a bizonyos "minimális esély" a helytelen, nem megfelelő használatból ered.

Kérdező, mi történt?

2012. jan. 4. 09:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!