Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Bocs az Offért, de sokan írják, hogy a Diane nem is fogamzásgátló, hanem pattanásra írják fel. Érdekes mert a betegtájékoztatójából határozottan kiolvasható, hogy fogamzásgátló :) http://www.youtube.com/watch?v=1RgMrf6Dhhs
Az öcsém is fogamzásgátló mellett született, anyám még akkor is szedte mikor még nem tudta, hogy terhes. Elvetetni nem akarták persze náluk nem volt anyagi gond és akkor már voltunk 3-an gyerekek.
Én nem tudom mit tennék a helyedben. Én nem tudnám elvetetni, megszakadna a szívem, de nem tudnám azt sem végig nézni, hogy nyomorogva kell felnőnie, mert jelenleg nem tudunk neki rendes gyermekkort biztosítani. Én teljesen össze lennék zavarodva mert imádom a gyerekeket és a sajátomért biztos foggal körömmel harcolnék.
67 23:26!!!
Én 3 évig szedtem Diane-t,mert a nőgyógyászom azt írta fel fogamzásgátlónak!!! 18 évesen. Nem voltam pattanásos. Rá is kérdeztem, hogy ez így jó-e, mert tudtam, hogy csak félévig lehet szedni, de csak legyintett, hogy jó.
Az más kérdés, hogy azóta tönkretette a bőrömet és sorolhatnám. De felírta és orvos. Az orvosról nem vagyok hajlandó vitatkozni, azóta le is cseréltem. Nyilván én nem értek hozzá, először nem kételkedtem.
Szal szedhetett ő akármit akármeddig. Erről ennyit. Ne haragudjatok, de felmegy a pumpa az okoskodástól, mert a saját bőrömön tapasztaltam a hülyeséget, így a kérdező sem biztos, hogy hazudik. Ne vegyük már alapnak.
Szerintem is tartsd meg.
Nekünk most 1 éves 4 hónapos a lányunk, igaz mi terveztük, de néha nagyon nehéz vele.
Nekünk férjem anyja és az én barátaim segítenek sokat, amin meglepődtem nagyon. Másoktól eltávolodnak a barátok, engem egyik sem hagyott el... Ha neked is vannak ilyen személyek az életedben, az nagyon sokmindenen átsegít. Néha megőrülünk tőle, főleg mert örökmozgó.
Most pl. férjem éjszakás ezen a héten, reggel 6kor végzett, fél7re ért "haza" (most barátnőmnél aludtunk pl.), lefeküdt aludni... kislányom úgy döntött, nem hajlandó 10-nél tovább aludni és ugrál, sikongat, rámászik az apjára, amit szerencsétlen nem igazán díjaz az éjszakai meló után, megölelem, kitépi magát a karomból...
De babaként is katasztrofális volt, nagyon sírós volt, most meg hisztis...
A nehézségek ellenére imàdom és életem egyik legjobb döntése volt, hogy megszületett :)) anyám szerint a legelcseszettebb de az ő véleményère magasan tojok...
Nagyon megéri mikor majd látod fejlődni, először csak a kis fejét emelgeti majd támaszkodik... míg eljut addig hogy áll, jár, az első fogatlan kis mosoly... amikor sír, felveszed és megnyugszik mert te vagy neki a minden....
épp most a telefontöltőt akarja bedugni a konnektorba.. -.-'...
Azért kitartást kívánok neked, de sok boldog perced lesz ha megtartod, persze a sok nehéz mellett de ezeket semmi nem pótolja!:)
24/N
Az feltűnt egyébként nektek, hogy a kérdező esetleg leszarja a véleményeteket, hogy mit gondoltok az esetről, ő arra szeretne tanácsot, hogyan mondja el a szüleinek!!! És ti nem válaszolnátok neki, hanem próbáljátok rábeszélni, hogy ölje meg a gyerekét, akiről már eldöntötte, hogy megtartja, szóval tessék már egy kicsit gondolkodni, és a kérdésre válaszolni!
(Egy korábbi válaszoló)
Te meg itt drámázol, nem vagy jobb semmivel.
Én is hülye vagyok, hogy reagálok.
Csak tudnám milyen alapon használja bárki a megölés kifejezést. Ez nem minősül gyilkosságnak a magyar törvények szerint és nem fog, akárhányan vágják földhöz itt magukat.
A kérdező pedig azt kérdezte, hogy hogyan mondja el, kit érdekel a véleményetek az abortuszról? A lóf*sz sem kérdezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!