Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok 17 évesen. Hogy...

Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
16 évesen vesztettem el a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek még most is, akkor 2 éve voltunk együtt. Anyáék is támogatták, sőt, még anya nődokihoz is eljött velem (fogamzásgátló miatt). A fog.gátlót rendesen szedtem, szüneteket betartva, nem vol tolyan, hogy egyszer is rosszul vettem volna be. De mégis megtörtént a baj. Csak nemtudom, hogy mondjam el szüleimnek. Az már biztos, hogy megtartom. Elvetetni nem akarom, ha úgy adódik inkább kihordom, és megszülöm (nem vagyunk milliomosok, de természetesen erre telne). Hogy mondjam el a szüleimnek?
2012. jan. 3. 18:28
 101/139 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként én szedtem a Gracialt.

Nekem mondta egyszer az orvos, hogy órára pontosan szedjem, különben vérezni fogok. Nem azt mondta, hogy teherbe eshetek, hanem, hogy vérezni fogok. De lehet, hogy a kettő egy ugyanazt jelenti, csak nem akarta így kimondani.

Szóval nem tudom, nem ez volt-e a gond, hogy nem szedted órára pontosan? De most már nem is számít!

Boldog anyaságot!

2012. jan. 4. 19:25
 102/139 anonim ***** válasza:
76%

a blogot én is támogatom:) szívesen olvasnám nagyon

soksoksoksoksok boldogságot!!!!!!!!!!:):):)

20L

2012. jan. 4. 20:28
 103/139 anonim ***** válasza:
75%

kívánom, hogy a most tett ígéreteid, 9 hónap múlva sőt 9-10 év múlva is helytállóak legyenek.

Legyen türelmed a babához, ha rossz napja van, ha sír, ha beteg.

Kitartást, erőt, egészséget!:)

21-L

2012. jan. 4. 20:43
 104/139 anonim ***** válasza:
22%

Nem arról volt szó, hogy a gyereknevelés egy komoly, egész embert kívánó munka? Kinek van ideje mellette blogot írni?

És ki olvasná egy számára idegen ember mindennapjait?

2012. jan. 4. 20:53
 105/139 anonim ***** válasza:
67%

Ezek szertint, akinek gyereke van, annak élni sincs ideje? Ugyanmár! Meg ugyebár a pocakban nincs mit nevelni a gyereken, köztudottan. És én például szívesen olvasnám :)

Plusz, aki a lepontozgatásokkal mulatja az idejét, annak jó szórakozást, de elég szánalmas, már bocs :)

2012. jan. 4. 20:56
 106/139 anonim ***** válasza:
17%

Annyi más értelmeset lehetne olvasni... na mindegy.

Kérdező, legyél erős és boldog!

2012. jan. 4. 21:08
 107/139 anonim ***** válasza:
65%

Egyenesen, sallang nélkül.

A reakció már a szüleiden múlik.

2012. jan. 4. 21:59
 108/139 anonim ***** válasza:
22%
hát őszintén...nem jó ötlet megtartani babát..ráadásul szüleid tartják el titeket...és még neked nincs anyagi háttered..te szülei nyakára szülsz..már bocsi..legyen már eszed,csak akkor vállalj,ha lesz már munkád,lakásod és rendes párod..én sose értem ilyen szülőket,h tízen éveseket megengedi ,h megtartsa a babát a kislány..és sok ember ,hogy lehet ennyire hülye ,h biztosan jó anyuka lesz a kislány -.- ultra gáz...ne írjon akinek nincs gyereke ,azt sem tudjátok h milyen egy pici baba nevelése...
2012. jan. 5. 00:45
 109/139 anonim ***** válasza:
21%

tegnap 21:31

Ki nem szarja le, mit olvasnál szívesen? nem kötelező rákattintani

2012. jan. 5. 02:08
 110/139 anonim ***** válasza:
86%

Miért ne lehetne jó anya??

Régen nagyon sok nő szült 20 éves kora körül, és a legtöbben nem voltak rossz anyák.

Az én anyám is először 19,5 évesen szült.

Lehet, hogy a kérdező a 18-at is betölti, mire megszületik a baba, most 1,5-2 év ide vagy oda már nem számít.

2012. jan. 5. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!