Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.
A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.
A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.
Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.
Egyszerűen mond el,anyádnak és a barátodnak is. De arra ne számíts,hogy majd feleségül vesz.
Hogy akarod felnevelni a kicsit? Miért nem védekeztetek?
Anya, apa, nagy baj van. Terhes vagyok. Segítsetek!
Kicsim, terhes vagyok. Mit tegyünk?
Aztán mielőbb menjetek el abortuszra időpontot kérni, meg ne tartsd a gyereket! Gyerek vagy még te is, tönkretenné az életed. Amíg legalább az iskolát nem fejezted be, nehogy szülj!
Szerintem ne bonyolítsd, egyszerűen csak közöld a barátoddal, aztán meg a szüleiddel, hogy mi a helyzet.
Ha a barátodra számíthatsz, akkor akár ketten is odaállhattok a szüleid elé, legalább ő is megkapja a magáét, nem csak te.
És ne húzd a dolgot, mert az idő halad és nem mindegy, hogy mennyit. Nagy levegő és kezdj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!