Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.

A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.

A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.

Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.

2011. dec. 11. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
81%

tehát még csak 15 ÉVES VAGY és nem elég, hogy nemi életet élsz gyerek fejjel, még terhes is vagy... Hát edd meg, amit főztél.

Jah és azt most felejtsd el, hogy egy olyan fiúcska, aki 14-15 éves lánykákat húzogat majd felneveli a gyerekedet. Nagyon gyorsan felejtsd el.

Nem csodálom, hogy a szüleid nem csípik a pasidat, én speciel eltörném a kezét. Te meg egy jó nagy pofont érdemelnél, meg persze egy abortuszt minimum.

2011. dec. 11. 18:59
 12/78 anonim ***** válasza:
95%

Ha tanács kell, tessék....

Leülteted a szüleidet, melléjük a barátodat és kerek-perec közlöd velük a tényt.Nem úszod meg másként. Nem tudsz róla, hogy a tetteinket vállalni kell?

13/78 anonim ***** válasza:
24%
nem kell elmondani, majd észreveszik maguktól.
 14/78 A kérdező kommentje:

Még én magam sem tudom,hogy mit akarok.

Tudom,hogy számíthatok a barátomra,mert mindent megbeszélünk és szeret.

Fiatal vagyok,ezzel én is tisztában vagyok,de akkor nem gondolkoztunk.

Először a barátomnak szeretném elmondani,mert azért csak nem akkor kéne megtudni,amikor a szüleim is...:S

2011. dec. 11. 19:02
 15/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogyan, hanem gyorsan.
2011. dec. 11. 19:04
 16/78 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy terhes vagy vagy csak késik? nem védekeztetek?
2011. dec. 11. 19:05
 17/78 anonim ***** válasza:
57%

A barátod mennyi idős? Van munkája? Ha kell, el tud tartani téged és a babát?

Ha nem, akkor sajnos a döntés a szüleidé, mivel ha nekik kell felnevelni a gyereket, akkor nekik kell eldönteni, hogy van-e kedvük még pelenkázni, éjszaka gyereksírásra ébredni, és etetni, ruházni.

Tudom, hogy csúnyán hangzik, de ez az igazság. Szóval ha a barátod is 15 éves, akkor nyugodtan mondhatod nekik egyszerre, mert a döntés úgyis a szülőké lesz.

2011. dec. 11. 19:06
 18/78 anonim ***** válasza:
46%

Úristen, a kommentjeidből látszik, mennyire gyerek vagy... Azt hitted, azzal leszel felnőtt, hogy szétteszed a lábad? Tudod, egy igazi felnőttnek nem kell szégyenkeznie, ha mégis teherbe esik, hiszen FELNŐTT és erre mindig is fel volt készülve.

Remélem, kapni fogsz egy hatalmas pofont és a pasid otthagy téged a fenébe... Akkor talán majd felfogod, mit csinálsz.

2011. dec. 11. 19:06
 19/78 anonim ***** válasza:
73%

18/18

Ez aztán segítene, szerintem ezek nélkül is nehéz lesz neki.

2011. dec. 11. 19:08
 20/78 A kérdező kommentje:

8 napja késik,eddig soha nem késett,mindig pontosan megjött és egyszer nem védekeztünk...

A barátom 16 éves,a gimi után jogi egyetemre fog menni,nem dolgozik.

2011. dec. 11. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!