Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.
A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.
A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.
Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.
"Viszont semmiképpen ne vetesd el a babát mert ő akkor is egy csoda, ha megbeszéltétek az anyukáddal, pároddal akkor is még örökbe adhatjátok a kicsit, ahelyett, hogy MEGÖLNÉTEK."
Ha választhatnál:
-felnőnél szinte szeretet nélkül szeretetre várva egy árvaházban
-vagy meghalnál?
Én inkább a halált választanám. Ez nem Amerika, ahol ahol annyira keresik az örökbefogadható gyerekeket..
Hát én nem halnék meg :)
Igen, és 10 év múlva ha gyereket szeretne? És nem lehet neki pont emiatt?
A baba nem tehet róla, miért őt bántod?
Ez akkor is gyilkosság, de nem ez volt a kérdés szerintem.
Ennek a lánynak segítség kell, nem vitatkozás az oldalon.
Mert ez csak neked és nekem a véleményünk ami nem fog megváltozni.
Köszönöm
Örökbefogadás jobb :)
Én is kisbabára várok a párommal, és nekünk nem lehet.
Nagyon nagy rá sajnos a várakozási idő. És tél. gyilkosság.
Senki sem kérdezte a véleményeteket az abortuszról.
A magyar jogszabályok szerint ez nem gyilkosság. Attól, hogy itt néhányan annak tartják még nem lesz az. Mindenkinek magának kell eldöntenie mit bír el a lelke és mit nem, és csak mert itt páran ellenzik az abortuszt, még nem fog változni a világ és a kérdező döntését sem befolyásolja.
Egyébként sem hiszem, hogy joga van bárkinek olyat mondani, hogy tartsd meg, meg hogy vetesd el. Ismertek pár sort ennek a lánynak az életéből, de ilyen súlyú döntésekbe próbáltok beleszólni.
Ez az emberi bunkóság és butaság netovábbja.
"Igen, és 10 év múlva ha gyereket szeretne? És nem lehet neki pont emiatt? "
Ma már nem úgy zajlik egy abortusz, mint 20 éves... Nem mondom, hogy teljesen kockázatmentes, de igenis lehet ezután is gyereke. Írtam pár oldallal előrébb a szomszéd csaj esetét, aki 3 abortusz után is teherbe tudott esni, pikk-pakk. De van egy másik ismerősöm, akinek 2 abortusza volt eddig... Nem egy, kettő. Magyarán ő is teherbe tudott esni. Egy másik csaj ismerősömet pedig hasbavágták a terhessége alatt, elvetélt és rá pár hónapra újra teherbe tudott esni.
Nem olyan könnyű dolog ám meddővé válni és a meddőség többségét nem az abortusz okozza, hanem ciszták és egyéb daganatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!