Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.

A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.

A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.

Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.

2011. dec. 11. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
77%

"Viszont semmiképpen ne vetesd el a babát mert ő akkor is egy csoda, ha megbeszéltétek az anyukáddal, pároddal akkor is még örökbe adhatjátok a kicsit, ahelyett, hogy MEGÖLNÉTEK."

Ha választhatnál:

-felnőnél szinte szeretet nélkül szeretetre várva egy árvaházban

-vagy meghalnál?

Én inkább a halált választanám. Ez nem Amerika, ahol ahol annyira keresik az örökbefogadható gyerekeket..

2011. dec. 11. 19:27
 42/78 anonim ***** válasza:
52%
Én se adnám örökbe, de viszont nagyon is keresik az örökbe fogadható piciket, nem véletlen, hogy éveket kell rá várni.
2011. dec. 11. 19:29
 43/78 anonim ***** válasza:
88%
Aki nagyon kardoskodik amellett, hogy tartsák meg, nézze meg az MTV-n a Várondós tiniket. (aki látta már, tudja miért ajánlom.)
2011. dec. 11. 19:29
 44/78 anonim ***** válasza:
23%

Hát én nem halnék meg :)

Igen, és 10 év múlva ha gyereket szeretne? És nem lehet neki pont emiatt?

A baba nem tehet róla, miért őt bántod?

Ez akkor is gyilkosság, de nem ez volt a kérdés szerintem.

Ennek a lánynak segítség kell, nem vitatkozás az oldalon.

Mert ez csak neked és nekem a véleményünk ami nem fog megváltozni.

Köszönöm

2011. dec. 11. 19:31
 45/78 anonim ***** válasza:
17%

Örökbefogadás jobb :)

Én is kisbabára várok a párommal, és nekünk nem lehet.

Nagyon nagy rá sajnos a várakozási idő. És tél. gyilkosság.

2011. dec. 11. 19:32
 46/78 anonim ***** válasza:
74%

Senki sem kérdezte a véleményeteket az abortuszról.

A magyar jogszabályok szerint ez nem gyilkosság. Attól, hogy itt néhányan annak tartják még nem lesz az. Mindenkinek magának kell eldöntenie mit bír el a lelke és mit nem, és csak mert itt páran ellenzik az abortuszt, még nem fog változni a világ és a kérdező döntését sem befolyásolja.

Egyébként sem hiszem, hogy joga van bárkinek olyat mondani, hogy tartsd meg, meg hogy vetesd el. Ismertek pár sort ennek a lánynak az életéből, de ilyen súlyú döntésekbe próbáltok beleszólni.

Ez az emberi bunkóság és butaság netovábbja.

2011. dec. 11. 19:33
 47/78 anonim ***** válasza:
19%
Már megbocsáss, ő tette fel a kérdést, mi próbáltunk rá válaszolni, ha már saját maga nem tud, mert gyerek, és innen várja a megváltást.
2011. dec. 11. 19:35
 48/78 anonim ***** válasza:
84%
Ő egy szóval nem kérdezte, hogy elvetesse-e vagy sem. Azt kérdezte, hogy mondja el a szüleinek meg a barátjának.
2011. dec. 11. 19:37
 49/78 anonim ***** válasza:
69%

"Igen, és 10 év múlva ha gyereket szeretne? És nem lehet neki pont emiatt? "

Ma már nem úgy zajlik egy abortusz, mint 20 éves... Nem mondom, hogy teljesen kockázatmentes, de igenis lehet ezután is gyereke. Írtam pár oldallal előrébb a szomszéd csaj esetét, aki 3 abortusz után is teherbe tudott esni, pikk-pakk. De van egy másik ismerősöm, akinek 2 abortusza volt eddig... Nem egy, kettő. Magyarán ő is teherbe tudott esni. Egy másik csaj ismerősömet pedig hasbavágták a terhessége alatt, elvetélt és rá pár hónapra újra teherbe tudott esni.

Nem olyan könnyű dolog ám meddővé válni és a meddőség többségét nem az abortusz okozza, hanem ciszták és egyéb daganatok.

50/78 anonim ***** válasza:
63%
Nem, ő azt kérdezte hogyan mondja el a szüleinek. Nem azt, hogy szerintetek gyilkosság-e az abortusz és mit tegyen a magzattal.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!