Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.

A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.

A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.

Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.

2011. dec. 11. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:

Még nem tudom,hogy megtartjuk-e,először a barátommal akarom megbeszélni a dolgot.

De elég nehezen tudom elképzelni magunkat szülőknek.

Azt pedig nem tudnám elviselni,hogy ott van velem 9 hónapon keresztül minden nap,azután pedig odaadom idegeneknek és azt sem tudom,hogy mi lesz vele.

2011. dec. 11. 19:42
 52/78 anonim ***** válasza:
93%
A tesztet egyébként jól használtad? Előírás szerűen? És biztosan pozitív lett?
2011. dec. 11. 19:43
 53/78 anonim ***** válasza:
66%
Meséld majd el a barátod és a szüleid reakcióját. Kezd egyre izgalmasabb lenni:D
2011. dec. 11. 19:46
 54/78 anonim ***** válasza:
82%
Minél gyorsabban 2 szóval tudod megmondani: terhes vagyok.
2011. dec. 11. 19:51
 55/78 anonim ***** válasza:
51%
Sztem a barátod ennyi idősen fejvesztve fog menekülni:D még akkor is ha olyan értelmes,hogy jogi egyetemre akar menni:D
2011. dec. 11. 19:56
 56/78 anonim ***** válasza:
13%
mutasd meg neki ezt:D
2011. dec. 11. 19:58
 57/78 anonim ***** válasza:
85%

Gratulálok elsőkörben

Aztán én azt javaslom,még ma mond el. Ha úgy döntötök (te,A SZÜLEID,és a barátod) ,hogy nem tartod meg akkor vigyázz ki ne fuss az időből.

Egyébként meg hallgass a szüleidre.Első körben biztos kiakadnak,de mivel még a tojáshéj a seggeden van és se tetsileg,se szellemileg,se anyagilag nem vagy felkészülve egy gyerekre,elég sokat nyom a latban a szüleid véleménye.A világ leggusztustalanabb dolgának tartom a szülők nyakára szülni egy gyereket.

Mellesleg 18 éves korig tankötelesek vagytok,dolgozni sme tudtok elmenni.Nehéz helyzet.

És,hogy miért kell ezzel jönni,hogy iylen fiatalon nem célszerű szexuális életet élni:hát ezért. Mert nincs annyi agya a legtöbb 15-16 évesnek,hogy felhúzzon egy óvszert. Semmit nem tudnak se a saját testükről,ciklusukról a lányok,sem a szaporodásról. Felelőtlenek,és utána mástól várják a megoldást. Tisztelet a kivételnek.

2011. dec. 11. 20:27
 58/78 anonim ***** válasza:
35%
Egyszer próbálnátok meg ítélkezés nélkül válaszolni.
2011. dec. 11. 20:34
 59/78 anonim ***** válasza:
79%

Első körben gratulálok! Látom felelősségteljesek vagytok nagyon...

Amúgy meg, ha teherbe tudtad magadat ejteni, akkor legyél annyira "felnőtt" is, hogy bevallod otthon és a barátodnak!

Kezdheted úgy is, hogy apa-anya lefeküdtünk a barátommal és van egy kis gond.... ez után elhiheted lesz miről beszélni. Remélem a szüleidnek jó a szívük!

Ja és te is tipikus 16 éves szexelni akarok fajta vagy, persze nem ismeritek milyen a megfelelő fogamzásgátló módszerek, sem te, sem a barátod!

Erről kellett volna elsősorban tanácsot kérned!

Ha sietsz még ellehet vetetni.

2011. dec. 11. 20:43
 60/78 anonim ***** válasza:
59%

Nem semmi ha valaki ennyi ésszel még jogi egyetemre akar menni :D

Első körben készülj fel, hogy a barátod kapja a nyúlcipőt ha megtudja hogy terhes vagy. Egyrészt, mert nem akarja majd vállalni a felelősséget, másrészt mert félni fog a szüleidtől.

Ha mégsem lécel le, akkor sem hinném hogy tartaná a hátát.

A szüleidtől számíts egy irtó nagy jogos kiakadásra.

Én mindig is ellene voltam az abortusznak, tehát inkább az örökbeadást javasolnám, de kétlem, hogy meg fogod tartani azt a gyereket.

Egyébként gratulálok...

2011. dec. 11. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!