Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.
A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.
A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.
Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.
Még nem tudom,hogy megtartjuk-e,először a barátommal akarom megbeszélni a dolgot.
De elég nehezen tudom elképzelni magunkat szülőknek.
Azt pedig nem tudnám elviselni,hogy ott van velem 9 hónapon keresztül minden nap,azután pedig odaadom idegeneknek és azt sem tudom,hogy mi lesz vele.
Gratulálok elsőkörben
Aztán én azt javaslom,még ma mond el. Ha úgy döntötök (te,A SZÜLEID,és a barátod) ,hogy nem tartod meg akkor vigyázz ki ne fuss az időből.
Egyébként meg hallgass a szüleidre.Első körben biztos kiakadnak,de mivel még a tojáshéj a seggeden van és se tetsileg,se szellemileg,se anyagilag nem vagy felkészülve egy gyerekre,elég sokat nyom a latban a szüleid véleménye.A világ leggusztustalanabb dolgának tartom a szülők nyakára szülni egy gyereket.
Mellesleg 18 éves korig tankötelesek vagytok,dolgozni sme tudtok elmenni.Nehéz helyzet.
És,hogy miért kell ezzel jönni,hogy iylen fiatalon nem célszerű szexuális életet élni:hát ezért. Mert nincs annyi agya a legtöbb 15-16 évesnek,hogy felhúzzon egy óvszert. Semmit nem tudnak se a saját testükről,ciklusukról a lányok,sem a szaporodásról. Felelőtlenek,és utána mástól várják a megoldást. Tisztelet a kivételnek.
Első körben gratulálok! Látom felelősségteljesek vagytok nagyon...
Amúgy meg, ha teherbe tudtad magadat ejteni, akkor legyél annyira "felnőtt" is, hogy bevallod otthon és a barátodnak!
Kezdheted úgy is, hogy apa-anya lefeküdtünk a barátommal és van egy kis gond.... ez után elhiheted lesz miről beszélni. Remélem a szüleidnek jó a szívük!
Ja és te is tipikus 16 éves szexelni akarok fajta vagy, persze nem ismeritek milyen a megfelelő fogamzásgátló módszerek, sem te, sem a barátod!
Erről kellett volna elsősorban tanácsot kérned!
Ha sietsz még ellehet vetetni.
Nem semmi ha valaki ennyi ésszel még jogi egyetemre akar menni :D
Első körben készülj fel, hogy a barátod kapja a nyúlcipőt ha megtudja hogy terhes vagy. Egyrészt, mert nem akarja majd vállalni a felelősséget, másrészt mert félni fog a szüleidtől.
Ha mégsem lécel le, akkor sem hinném hogy tartaná a hátát.
A szüleidtől számíts egy irtó nagy jogos kiakadásra.
Én mindig is ellene voltam az abortusznak, tehát inkább az örökbeadást javasolnám, de kétlem, hogy meg fogod tartani azt a gyereket.
Egyébként gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!