Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.

A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.

A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.

Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.

2011. dec. 11. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon buta vagy már ne is haragudj... Az ilyeneken csak nevetni tudok, szexelnek jobbra-balra, aztán felelőség, meg nuku... 15 évesen annyi eszed lehetne, hogy óvszer nélkül ne feküdj le, ha nekem lenne ennyi eszem 14 évesen... Nem azzal van a baj, hogy szexelsz... Mert ha megfelelően akkor jó, egészségedre, de ilyen felelőtlenül... Ha ilyen felelőtlen vagy, hogy akarsz picit nevelni? Alap, ha nincs gumi azt mondom/mondanám,nincs szex sem...De ha már egyszer lenne egy barátom, pont tőle is 'elvárnám' hogy ne akarjon gumi nélkül, plusz bízzak benne annyira, hogy biztos támasz legyen, ha bármi gondom van... Lehet én is maradi vagyok, de nekem mindenképp egy olyan fiú fog kelleni (ha van ilyen a mai világban) aki figyel rám annyira, hogy nem akar minden körülmények között megszexuálni, ha ez is van, nekem lenne eszem, hogy nem hagyom, mert ott a fertőzés veszély/terhesség/AIDS stb stb... 14/L
2011. dec. 11. 19:18
 32/78 anonim ***** válasza:
73%
Jól írja az utolsó kedves válaszoló. Előbb győződj meg egyértelműen, utána mondd el a barátodnak és együtt álljatok a szüleid elé, mert részesüljön ő is a kellemetlenségekből(ha már a kellemetességekből kivette a részét)aztán el lehet mondani az ő szüleinek is, hogy ők se érezzék túl komfortosan magukat. A többi pedig a jövő zenéje. A legnagyobb árat te fogod fizetni. Akár így. Akár úgy.
 33/78 A kérdező kommentje:

Már csináltam tesztet,de holnap csinálok még egyet,hátha ez tévedett.

Igen,elment bennem.

34/78 anonim ***** válasza:
58%
25/33- válaszára gondoltam
2011. dec. 11. 19:19
 35/78 anonim ***** válasza:
98%

akkor viszont mondd el

téves pozitív nincs

2011. dec. 11. 19:19
 36/78 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben keresd fel a nőgyógyászodat. Majd ő megállapítja a terhességet. Orvosi szakvélemény nélkül egyébként még abortuszra sem mehetsz, szóval ígyis úgyis szükség lesz rá.
2011. dec. 11. 19:21
 37/78 anonim ***** válasza:
18%

Nagyon gyerek vagy még, igazat adok az elöttem íróknak.

Amúgy korántsem biztos, hogy terhes vagy mert 6 -8 napot késik, van terhességi teszt a boltokban vegyél egyet.

Viszont semmiképpen ne vetesd el a babát mert ő akkor is egy csoda, ha megbeszéltétek az anyukáddal, pároddal akkor is még örökbe adhatjátok a kicsit, ahelyett, hogy MEGÖLNÉTEK.

Sajnállak téged nagyon, de még GYEREK vagy.

Ja, és a párod!! 16 évesen egy gyerek? Fiúnak? Nem, ez egy kizárt dolog, hogy örülni fog neki, és felneveli.

Rá ne nagyon alapozz :) Ha jogi egyetemre akar menni akkor 25 évesen fog először dolgozni ami még 9 év !!!

Gondolkodj!!

2011. dec. 11. 19:22
 38/78 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ha megtartja a gyereket, na akkor tényleg tönkre megy az élete.
2011. dec. 11. 19:25
 39/78 anonim ***** válasza:
12%
Hát ha valaki tud úgy élni, hogy gyilkosságot követett el akkor biztos nem teszi tönkre az életét.
2011. dec. 11. 19:27
 40/78 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól tudom falsch-pozitív teszt nincs.

Anyukám, akkor terhes vagy. Gondolom már tudod, hogy nem a gólya hozza...

Mondd el mihamarabb a barátodnak, bőgjétek ki a magatokat, és álljatok a szüleitek elé. Nem kertelni, mondjátok el, hogy hülyék voltatok, és most gáz van. Nagy gáz. Most attól, hogy itt írsz nekünk még az óra ketyeg.

2011. dec. 11. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!