Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.
A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.
A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.
Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.
Már csináltam tesztet,de holnap csinálok még egyet,hátha ez tévedett.
Igen,elment bennem.
akkor viszont mondd el
téves pozitív nincs
Nagyon gyerek vagy még, igazat adok az elöttem íróknak.
Amúgy korántsem biztos, hogy terhes vagy mert 6 -8 napot késik, van terhességi teszt a boltokban vegyél egyet.
Viszont semmiképpen ne vetesd el a babát mert ő akkor is egy csoda, ha megbeszéltétek az anyukáddal, pároddal akkor is még örökbe adhatjátok a kicsit, ahelyett, hogy MEGÖLNÉTEK.
Sajnállak téged nagyon, de még GYEREK vagy.
Ja, és a párod!! 16 évesen egy gyerek? Fiúnak? Nem, ez egy kizárt dolog, hogy örülni fog neki, és felneveli.
Rá ne nagyon alapozz :) Ha jogi egyetemre akar menni akkor 25 évesen fog először dolgozni ami még 9 év !!!
Gondolkodj!!
Ha jól tudom falsch-pozitív teszt nincs.
Anyukám, akkor terhes vagy. Gondolom már tudod, hogy nem a gólya hozza...
Mondd el mihamarabb a barátodnak, bőgjétek ki a magatokat, és álljatok a szüleitek elé. Nem kertelni, mondjátok el, hogy hülyék voltatok, és most gáz van. Nagy gáz. Most attól, hogy itt írsz nekünk még az óra ketyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!