Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Nem kioktatást szeretnék,hanem tanácsot.
A szüleim elég régimódiak(leginkább anya),azt sem tudják,hogy a barátommal már lefeküdtem.
A barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk,de félek,mert előttem elég gyakran volt új barátnője és félek,hogy szakítana,bár tudom,hogy kevés rá az esély.
Ők jól élnek,mindent megengedhetnek maguknak a szüleivel,mi viszont nem annyira,ezért még jobban félek anyáék reakciójától,mert a barátomat nem bírják annyira.
Itt egy páran nagyon okosnak hiszik magukat... Nem kérdezte senki mi a véleményetek az abortuszról, tartsátok meg magatoknak... Ismerek 1-2 tragikus sorsú örökbefogadott gyereket is.. de itt most nem ez volt a kérdés.
A barátoddal szerintem könnyebben megy mint a szüleiddel, végül is ha nem védekeztetek akkor tudnotok kellett hogy benne van a pakliban. Szóval gyorsan mondd el neki. Utána állj oda anyukád elé és mondd el neki hogy bajban vagy és szükséged lenne a segítségére és sajnálod, hogy ilyen igen felelőtlen voltál.. Aztán majd meglátod. Én biztos valahogy így állnék hozzá, bár hozzáteszem védekezés nélkül nem jutna eszembe szexelni, csak ha már tényleg gyereket akarok. De van elég bajod így is, tehát én nem akarlak kioktatni. Sok sikert! 20L
ha már nem húztatok gumit akkor miért nem vette legalább ki mielött elment?? ennyire gyépések vagytok? aztán ha el is ment miért nem vettél be egy 72 órásat? hát kislány eszed annyi mint amennyinek látszik
bmeg mik vannak.....úristen
húgom 14 de ha ilyet csinálna kiütném a fogait
Vajon hány 15 éves lánygyermekes anyuka kap most a szívéhez ezt olvasva :DD
on: mondd el, minél hamarabb! Vagy énekeld el ezt nekik :
szerintem semmi eszed sincsen! en melysegesen megvetem az ilyen buta libakat,mint amilyen te vagy! nekem evek ota nem adatik meg a gyermekaldas,az ilyen esztelenek meg 5 perc alatt teherbe esnek!!!
hidd el nekem a pasid magasrol fog tojni a fejedre,mert csak 16 ! most jon meg csak a bulis korszak!
teged meg hulyenek fog nezni mindig!!!
remelem a szuleid adnak neked 2jokora pofont,aztan elgondolkozol azon,h mekkora egy idiota vagy!!!!!
"szerintem semmi eszed sincsen! en melysegesen megvetem az ilyen buta libakat,mint amilyen te vagy! nekem evek ota nem adatik meg a gyermekaldas,az ilyen esztelenek meg 5 perc alatt teherbe esnek!!!" - INKÁBB MAGADAT KELLENE MEGVETNED!!!! Ahelyett, hogy egy hatalmas bajban levő fiatal lányra köpködsz inkább tisztítsd meg a lelkedet, lehet, hogy akkor még a gyermekáldás is megérkezik!!! Nem egy ribancnak írogatsz, hanem egy szerelmes kis tininek.
Kérdező! A teszt tényleg nem mutat tévesen pozitívat. Minél hamarabb beszélned kellene a fiúval, ő is ott volt, ő is tudja, hogy nem védekeztetek, ugyanannyira felelős, mint te. Túl fiatalok vagytok még, valószínűnek tartom, hogy abortusz lesz, akkor viszont nagyon gyorsan kellene lépni. Majd írj, hogy mi lett veletek, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Tehát tényleg az a lényeg, hogy ne húzd az időt, minden nappal egyre nehezebb lesz.
Ha ahhoz nem volt szükséged tanácsra, hogy hogy tedd szét a lábad 15 évesen, ahhoz miért kell, hogy minél szebben körítsd amikor elmondod a szüleidnek? Amúgy pedig írta valaki, hogy 16 éves "pasi" nem vállal gyereket, azzal teljesen egyetértek. Úgy fel fog szívódni az életedből, mintha sose lett volna...
Az ilyen 1 éve vagyunk együtt 16 évesen hogy is mondjam... nevetséges, ez gyerekszerelem, kb a rajongásban ki kellene merülnie. Ehhez képest gyerek lesz belőle.
A kérdésre a válasz: odaállsz eléjük, és azt mondod: terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!