Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Hogy szedhettél ennyi ideig Diane-t?
Tudtommal ez maximum 6 hónapig szedhető.
Kössünk fogadásokat mi lesz a dolog kimenetele. :D
Az én tippem: nem lesz veszekedés, csak a döbbenet, majd pár nap alatt szépen lebeszéli a 4 szülő a leányzót a babáról.
ha megszülöd a gyereket akkor onnantól egy ember életért leszel felelős, az első 1 évben le kell, hogy mondj mindenről, mert a babának nagy szüksége lesz rád, hónapokon keresztül te leszel neki az egyedüli táplálék forrás, ha sír ott kell lenned, hogy magadhoz szorítsd és megvigasztald.
Te a disco helyett a játszótérre fogsz járni és a szülőértekezletekre.
A párodnak nincs munkája te egy pici kis pénzt fogsz kapni ami nem lesz elég egy gyerek felneveléséhez, elhiszem, hogy a szüleid is segítenek, de ha van tesód akkor azt nem várhatod el tőlük, hogy ő tőle megvonjanak mindent és a te gyerekednek adják.
Számolj azzal, hogy ha a babó ovis lesz és neked el kéne menni dolgozni akkor nehezen fogsz találni munkát.
A párod bármikor elhagyhat, ezt lehet akkor teszi meg amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. 1 gyerekkel ilyen fiatalon nehezen fogsz találni magad mellé valakit.
A gyerek az nem egy játék ami ha már nem kell akkor félre rakom pihenni és ha majd eszembe jut akkor előveszem.
A lényeg az, hogy szüld meg!
Az sem baj, ha úgy gondoljátok, hogy nem tudjátok felnevelni, még mindig örökbe adhatod oylan pároknak, akiknek nem lehet gyereke, de a babának is joga van élni! :)
örülök hogy meg akarod tartani a babát!!!
teljesen egyetértek az előző válaszolóval hogy mindenkinek joga van élni!!!
ha meg semmikép nem tudnád eltartani később akkor add örökbe
én is 17 vagyok és egyszerűen nem tudnám elviselni hogy az én felelőtlenségem miatt halt meg a baba szóval szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!