Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok 17 évesen. Hogy...

Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
16 évesen vesztettem el a szüzességem egy olyas valakivel, akit nagyon szeretek még most is, akkor 2 éve voltunk együtt. Anyáék is támogatták, sőt, még anya nődokihoz is eljött velem (fogamzásgátló miatt). A fog.gátlót rendesen szedtem, szüneteket betartva, nem vol tolyan, hogy egyszer is rosszul vettem volna be. De mégis megtörtént a baj. Csak nemtudom, hogy mondjam el szüleimnek. Az már biztos, hogy megtartom. Elvetetni nem akarom, ha úgy adódik inkább kihordom, és megszülöm (nem vagyunk milliomosok, de természetesen erre telne). Hogy mondjam el a szüleimnek?
2012. jan. 3. 18:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/139 anonim ***** válasza:
84%

Hogy szedhettél ennyi ideig Diane-t?

Tudtommal ez maximum 6 hónapig szedhető.

2012. jan. 3. 19:53
 52/139 anonim ***** válasza:
22%
Majd írd meg nekünk,hogy végül,hogy sikerült a szülőkkel való elbeszélgetés.Sok sikert!
2012. jan. 3. 20:05
 53/139 anonim ***** válasza:
12%
.
2012. jan. 3. 20:35
 54/139 anonim ***** válasza:
22%
Szorítok, remélem anyudék nem fogadták túl rosszul.
2012. jan. 3. 20:44
 55/139 anonim ***** válasza:
22%

Kössünk fogadásokat mi lesz a dolog kimenetele. :D

Az én tippem: nem lesz veszekedés, csak a döbbenet, majd pár nap alatt szépen lebeszéli a 4 szülő a leányzót a babáról.

2012. jan. 3. 20:49
 56/139 anonim ***** válasza:
82%

ha megszülöd a gyereket akkor onnantól egy ember életért leszel felelős, az első 1 évben le kell, hogy mondj mindenről, mert a babának nagy szüksége lesz rád, hónapokon keresztül te leszel neki az egyedüli táplálék forrás, ha sír ott kell lenned, hogy magadhoz szorítsd és megvigasztald.

Te a disco helyett a játszótérre fogsz járni és a szülőértekezletekre.

A párodnak nincs munkája te egy pici kis pénzt fogsz kapni ami nem lesz elég egy gyerek felneveléséhez, elhiszem, hogy a szüleid is segítenek, de ha van tesód akkor azt nem várhatod el tőlük, hogy ő tőle megvonjanak mindent és a te gyerekednek adják.

Számolj azzal, hogy ha a babó ovis lesz és neked el kéne menni dolgozni akkor nehezen fogsz találni munkát.

A párod bármikor elhagyhat, ezt lehet akkor teszi meg amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. 1 gyerekkel ilyen fiatalon nehezen fogsz találni magad mellé valakit.

A gyerek az nem egy játék ami ha már nem kell akkor félre rakom pihenni és ha majd eszembe jut akkor előveszem.

2012. jan. 3. 20:57
 57/139 anonim ***** válasza:
19%

A lényeg az, hogy szüld meg!

Az sem baj, ha úgy gondoljátok, hogy nem tudjátok felnevelni, még mindig örökbe adhatod oylan pároknak, akiknek nem lehet gyereke, de a babának is joga van élni! :)

2012. jan. 3. 20:58
 58/139 anonim ***** válasza:
27%

örülök hogy meg akarod tartani a babát!!!

teljesen egyetértek az előző válaszolóval hogy mindenkinek joga van élni!!!

ha meg semmikép nem tudnád eltartani később akkor add örökbe

én is 17 vagyok és egyszerűen nem tudnám elviselni hogy az én felelőtlenségem miatt halt meg a baba szóval szurkolok

2012. jan. 3. 21:07
 59/139 anonim ***** válasza:
62%
látszik itt, hogy ki az akinek nincs gyereke
2012. jan. 3. 21:09
 60/139 anonim ***** válasza:
87%
hetente van egy ilyen kérdés, és mindig ugyanaz van,a fele társaság nem hiszi el, mert kamu, a másik fele meg vérmes vitába megy, h abortusz kell-e vagy nem. Itt úgyse fogják neked megmondani mit csinálj, már ha igaz a kérdés..
2012. jan. 3. 21:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!