Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Szerintem is álljatok a pároddal a szüleid elé és mondjátok el. Valószínű ki lesznek bukva, de ha ilyen jó a kapcsolatod a szüleiddel tuti, hogy támogatnak majd! Szurkolok neked/nektek!:)
(Majd írd meg, hogy mit szóltak a szüleid.:)
Mindenképp beszéld meg a szüleiddel. Nekem egyik barátnőm járt így,ugyan annyi volt mint te. Megtartotta a manót,most lesz 2 éves a hónap végén. A szülei támogatták szerencsére,bár először úgy volt,hogy örökbe adják,de miután meglátták nem tudták megtenni. Sok szerencsét,és kitartást kívánok!
19L
jó, beszéljétek meg! Megmutatják nektek, milyen az abortusz, de nem mutatják meg, milyen felnőni úgy, hoyg ide-oda ráncigálnak, túl fiatal szülők esetleg tudat alatt hibáztatnak, bármennyire szeretnek is. Nme mutatják meg, milyen hazaérni este 9-kor a túlórából, amikor a kisiskolás gyereked már 5-ször hívott telefonon: anya, hol vagy?"
Nme mutatják, mikor minden osztálytársát autón viszik a farsangi bulira, s az anyjuk ott marad tálca sütivel, a tied meg egyedül megy, vagy megint a nagymamával
nem mutatják, ha az apukája helyett évekig a másik nagyihoz megy láthatásra
nem mutatják, hogy érzi magát agyermek, mikor az anyja éjjelente magol a vizsgáira, ahhelyett, hoyg babaházat ragasztana titokban -neki meg folyton csendben kell lenni.
Nem mutatják, mikor mindenki új szinest kap, de az ő szülei csak a tavaylit tudták odaadni
MIKOR MINDENKIT Elkísérnek a kirándulásra, de az ő anja még kezdő a munkahelyen, nem hiányozhat
mikor minden hétvégét mamánál tölt, mert anya is szeretne még utazni, bulizni..
mikor a negyedik apukával beszélik meg, hoyg hozzáköltöznek, és ez a negyedik város lesz...
hiába szeretitek egymást, annyira fiatalok vagytok, megváltozhattok még..
láttam, és tapasztaltam is egy részét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!