Terhes vagyok 17 évesen. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Mennyire biztos, hogy terhes vagy? Pozitív teszt? Elmaradt mensi?
Mióta szeded a fogamzásgátlót?
Először is: Szerintem büszke lehetsz magadra, nem könnyű ezt így elhatározni!! :) Persze rohadt nehéz lesz, de örülök, hogy nem veteted el!!!!!
Egy ilyen dolgot természetesen sehogy sem lehet "jól tálalni" de ha annyira közel vagytok egymáshoz, hogy még tablettát feliratni is ő vitt el, akkor biztos meg fogja érteni, és támogatni fog. (persze biztosan mérges is lesz, de hát végül is nem te tehetsz róla, rendesen szedted a gyógyszert..)
Sok sikert!!!!!!!
Mégis a gyerek kitől van? Attól az elsőtől? Ő tud róla?
A szülőkkel készülj fel balhéra, de később ha úgy állnak hozzá, elsimulnak a dolgok, sok támogatást kaphatsz tőlük.
Természetesen ez Tőled is függ, milyen a viszonyod a szüleiddel. Bárhogy reagálnak, nyeld le, felejtsd el. Hidd el rendbe jönnek a dolgok. Pláne ha közlöd, megtartod a kicsit...
Mondd el egyszerűen és mielőbb! É shallgasd meg őket! Elsőre szépnek tűnik megszülni, de biztos, hyog jót teszel vele? Biztos egy tini anyára van szüksége? És hogy a szüleid vállalják? És hoyg akarja, h a nagyszülei neveljék? Mert te még nem tudod eltartani. És jó lezs a gyereknek, a ha másra bízod, és eljársz mellőle tanulni, bedolgozni magad az első munkahelyen? Jobb lenne megteremteni a feltételeket, s oda várni a babát!
Nagyon ritka, hyog ilyen fiatal szülők együtt maradjanak. Ezt kívánod agyerekednek?
Hamar jön ez ababa.
Ki még eg ymondatot nem tud megfogalmazni, az gyermek még(te) Nem érett még az anyaságra. Rosszat teszel a gyerekednek, vagy legalábbis nehéz gyerekkort szánsz neki, ha most szülöd meg!
Mondd el most, így: apa, anya, fontos dologról akarok beszélni: Ültesd le őket!
Az ahelyzet, védekeztünk, mégis terhes vagyok. Úgy gondolom megtartom. Segítetek nevelni? Mert csak rájuk számíthatsz, gondolom, az apa is túl fiatal.
Köszi a válaszokat, és a biztatást. Igen, attól a fiútól van. Nem voltam sem berúgva idióta buliban, nem voltak egyéjszakás kalandjaim, úgyhogy biztosan. Szüleimmel a szokásos kis veszekedéseken kívül jó a kapcsolatom. A barátom már tud a dologról, és támogat. Biztosan megtartom.
Úgy kezdődött az egész, hogy kimaradt a mensim, szédelegtem kicsit, és szurkált az alhasam. Persze terhességre nem gondoltam, mert tudtam, hogy jól szedtem a gyógyszert. Azt hittem, hogy valami fertőzés, vagy gyulladás, úgyhoggy elmentem dokihoz. Tőle tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!