Kaptam egy szaktanárit, teljesen jogtalanul. Előző órán témazárót írtam fizikából.Következő órán engem hívott ki felelni, ami teljesen jogos. Ezután olyan anyagrészt kérdezett amit a felelésem után vettünk + kérdezte Newton törvényeit amit elkezdtem mondani mert tudtam, de egyből mondta,hogy üljek le, és 1 est adott. Többen feleltünk, volt aki annyit se tudott mint én, és 3 mast meg 4 est kapott. Az óra közben kérdezett tőle valamit, én meg kissé flegmán válaszoltam, azután mondta, hogy menjek vele óra után.( ha nem szólok el is felejti). Mikor elkezdte írni a szaktanárit, öt percig gondolkozott mit írjon be, aztán beírta, hogy NINCS FELSZERELÉSEM NEM KÉSZÍTEK ÓRAI VÁZLATOT ÉS NEM ODA ILLŐ A VISELKEDÉSEM.Nem merem elmondani a szüleimnek, hiszen úgyse hinnének nekem, hogy nekem van igazam, és biztosan nagyon leszidnának. Tavaly egyik osztálytársam ugyanígy járt UGYANEZZEL a tanárral.Ráadásul anyának holnap mennie kell hozzá fogadóórára( természetesen azt is beírta) Ugyhogy még húzni se tudom az időt!
A Jegyeim nagyon jók, csak ötöseim vannak 16/L Gimnázium
Ha tényleg jók a jegyeid, és nem szokott veled baj lenni, akkor miért ne hinnének neked a szüleid?
2011. nov. 28. 16:10
2/14 anonim válasza:
én megmondám hogy anya, kaptam egy szaktanárit mert egy KÖCSÖG FAXKALAP és akkor ide jön a történeted.
2011. nov. 28. 16:10
3/14 anonim válasza:
Hát, a szüleiddel még kisebb probléma lenne, mert velük el tudod hitetni, hogy igazat beszélsz (pláne, ha sírsz is egy kicsit, mert annyira kiborít az igazságtalanság:D) de attól, hogy megértenek, attól még nem lesz jobb. Attól tartok, hogy ha anyukád ezt megemlíti a tanárnak még jobban rád száll. Beszéljétek meg otthon, hogy nem veled van a baj, vannak ilyen tanárnak nem való pszichopaták, akik pikkelnek az emberre és el kell viselni érettségiig. Volt már olyan, hogy a szülők csak legyintettek, az intőre, hogy ja, ő írta be? Akkor mindegy.
2011. nov. 28. 16:12
4/14 anonim válasza:
Mondd el nekik mielőbb. A tanárt ne szidd, csak mondd el tárgyilagosan, mi történt. Az órai vázlatokat meg is tudod mutatni nekik a füzetedben, tehát azon a ponton nyilvánvaló, hogy nem írt igazat a tanár (már ha szoktál írni vázlatot), és ez megkérdőjelezi a többi pont hitelességét is.
Ha kell, kérd meg egy-két olyan osztálytársad, akit ismer anyukád is, hogy mondja el, mi történt az órán.
2011. nov. 28. 16:14
5/14 Gress válasza:
Fúú hogy én mennyit kaptam ilyen baromságokért.Egyszerűen megmondtam hogy kaptam és miért.
2011. nov. 28. 16:14
6/14 anonim válasza:
Fogadóóra? Az neked jó, mondd meg otthon, hogy holnap szeretnél csatlakozni, mert a fizikatanár szerinted inkorrektül viselkedik, és ezt meg akarod vele beszélni, hogy ugyan magyarázza már el a dolgokat... Meg ugye mondd el a jelenlegi történetet is.
2011. nov. 28. 16:15
7/14 anonim válasza:
Ja, és ha teljesen jogtalan a dolog, akkor menjetek be az igazgatóhoz, és mondjátok el, hogy ez történt. Ha egyébként tényleg rendesen viselkedsz órán, van felszerelésed és jegyzetelsz, akkor nyugodtan mondhatják a szüleid az igazgatónak, hogy kérdezze meg bármelyik tanárt, aki tanít téged, soha nem viselkedsz úgy, ahogy a szaktanáriba azt beírták. Így visszavonathatja a tanárral az igazgató a szaktanárit.
2011. nov. 28. 16:16
8/14 anonim válasza:
Ha nem hazudsz vagy hagysz ki valamit a sztoridból, akkor mondd ezt el így a szüleidnek, mert akkor nincs mitől félned.
Ha meg kamuzol...
2011. nov. 28. 16:40
9/14 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy valami oko volt annak, amiért így viselkedett veled.
16 éves vagy, tartassz a szüleidtöl, teljesen érthetö, hogy nem akarod bevallani.
Állj oda szüleid elé és mondd meg.
Mi lesz, leszidnak? Na bumm.
2011. nov. 28. 18:14
10/14 anonim válasza:
Nyilván nem vagy szimpi a tanárnak. Nagyon is tudnak a tinilányok nyeglék lenni, én is voltam az. Neked fel sem tűnik, hogyan nézel a tanárra és beszélsz hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!