Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy én nem ezt szeretném?
Nem szeretek egyetemre járni. Szeretnék elmenni innen és kinn külföldön dolgozni és karriert építeni. Összeházasodni és összeköltözni a párommal, családot alapítani.
Nem akarom folytatni itt a sulit. De ők túl nagy elvárást támasztanak felém.
Nem a tanulással van a bajom, hanem hogy nem azt és nem ott tanulok amit szeretnék!
Így,ahogy itt leírtad.
Ha egyetemre jársz,elvileg elég nagylány vagy már,leültök elmondod mit nem szeretnél és miért,és elmondod mit szeretnél,és azt hogyan szeretnéd megvalósítani!!
Hívd össze őket, ülj le velük, és ész érvekkel támaszd alá, hogy te ezt és ezt szeretnéd. Ha adnak a véleményedre, akkor megértik, hogy a saját álmaikat te nem valósíthatod meg.
24/n
Az a baj velük, hogy szerintük 8 diplomával se lehet megállni a lábadon és igen is tanulni kell. A baj az, hogy én nem nem akarok tanulni, csak nem az ő álmukat akarom megvalósítani.
Arról pedig hogy házasodjak hallani sem akarnak...a barátomat pedig egyenesen utálják, mert szerintük túlzottan manipulál...és egyáltalán nem hozzám való.
Hát szerintem ha ez ilyen probléma neked, akkor nem biztos, hogy megállod a helyed a nagyvilágban egyelőre. Ezt azért gondold végig előtte.
Ha komolyan gondolod, akkor fogod magad, elmész, a szüleiddel meg közlöd, és ha nem tetszik nekik, akkor is mész, így jártak. Felnőtt ember vagy.
Csak aztán ha hülyeséget csinálsz is vállald a következményeket ugye, ennyi a hátulütő. Pár év alatt megbékülnek jó eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!