Szandii** kérdése:
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van barátom? :OOO
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel 1 hete járok. és még a szülők nem is tudják....2011. okt. 14. 18:55
2/20 anonim válasza:
Hát, ha egy hete "nem mered elmondani", akkor még gyerek vagy ehhez. Vagy szedd össze magad és nyögd ki, vagy hagyd abba ezt a """kapcsolatot""". L27
3/20 anonim válasza:
Hú, ez nagyon kínos..:D Nem tudom, szerintem csak állj eléjük, és mondd el... Esetleg ha ismerik, vagy hallottak már róla, pl otárs, és meséltél már valamit, akkor tudjátok, az a srác, akit mondtam, blabla...
4/20 anonim válasza:
Anya, apa, figyeljetek egy picit. Van egy fiú, XY a neve. Tök jó fej, aranyos, kedves és az a helyzet, hogy egy hete járunk. Azért nem szóltam eddig, mert nem akartam elkiabálni a dolgot. Szeretném bemutatni nektek. Holnap átjöhetne?
Ilyen egyszerű. Milyen idős vagy?
5/20 A kérdező kommentje:
egyidősek vayunk
2011. okt. 14. 19:06
6/20 anonim válasza:
Ott valami gond van ha nem mered elmondani...
20N
7/20 A kérdező kommentje:
mien gondra gondolsz????
2011. okt. 14. 19:12
8/20 anonim válasza:
"egyidősek vayunk"
- És ez számszerűsítve mit is jelent?
9/20 A kérdező kommentje:
15L-F
2011. okt. 14. 19:14
10/20 anonim válasza:
Az, hogy nem tudja hogy elmondani, nem azt jelenti, hogy nem meri. Más, hogy nem merem elmondani, mert a szüleim maradiak, és félek, hogy mit szólnak, vagy hogyan álljak eléjük, és mit mondjak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!